Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Żetony

percyd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NoClass przykro mi kolega ale teraz nie można sprzedać postaci starszej niż 30 dni :( Kiedyś było można sprzedać postać która miała 90 dni oraz sprzedać było można runy a teraz nie można szkoda.

Opublikowano

Up jak nie wiesz to nic nie pisz!

mozna sprzedac postacie ktore zostaly kupione max 90 dni temu!

wiem to bo sam je sprzedawalem

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

NoClass przykro mi kolega ale teraz nie można sprzedać postaci starszej niż 30 dni :( Kiedyś było można sprzedać postać która miała 90 dni oraz sprzedać było można runy a teraz nie można szkoda.

Zamilcz :)

• Każdy dostaje tylko 3 zwroty na konto, koniec
  • Można zwrócić jedynie skórki i bohaterów, nie runy, dopalacze czy zestawy
  • Możemy zrefundować jedynie zakup dokonany w ostatnich 90 dniach, więc nie przyjmujemy żadnych promocyjnych skórek kupionych rok temu!
  • Jeżeli posiadasz bohatera ze skórkami, musisz najpierw zwrócić skórki zanim będziesz mógł oddać bohatera

Dla tych którzy jeszcze nie widzieli:

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/nowa-funkcja-zwrotu-ju%C5%BC-dost%C4%99pna

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

Różnie zależy na kogo trafisz.

Kiedyś z pół/rok temu gość mi nie sprzedał i napisał, że max do 30 dni od zakupu.

Tydzień temu sprzedałem postacie z czerwca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...