Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto wg Was jest silniejszy?

ManiaqFPSandRTS

Kto lepszy?  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto lepszy?

• Wojownik Body
      12
    • Ninja Dagger
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do Was pytanie. Kim wg Was się lepiej gra? Wojownikiem Body czy Ninją Dagger? Chcialbym zrobic na 35 stopa i zarabiac na ku, żeby do G dobic. Jakie są Wasze odczucie do tych postaci?

Miałbym troche yang na start - ale nie za duzo.

P.S To nie jest pytanie kim grac, tylko kto lepszy.

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Body jest bardzo dobry. Jeśli stać się na wbicie aury G na tym postoju 35lvl to wybierz właśnie jego. Dagger ma tanie KU, ale to postać dla wytrwałych. ;) Kosa w PvP, ale też nie expi się przyjemnie. :)

Body jest taki uniwersalny, że tak powiem. I milutko się expi i na PvP daje sobie świetnie radę. :)

E9mwj60.png
Opublikowano

No to jeden głos na bodego ;P Tzn, ja bym mu załatwił eq na 34, czyli rib+9 sr 30, fms+9 sr 30, smiertelka+9 zelak+9 ebo+9, srebrna+9 i dropił np. w m2. Tym sposobem myslalem zeby zarabiac na ku.

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

wiadomo, ze jak chcesz zajebac stopa na 35 to bodziak

bo za nim daggerem na tym lvl ubijesz metina to predzej ci ktos sksuje

x

Opublikowano

Zawsze grałem, gram i będę grał wojownikiem body i na ten sam lv zawsze składałem ninje na kolana.

Moim zdaniem wojownik body z ulepszoną aurą wymiata :)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

co widzialem wyyzej, dagger to postac dla wytrwałych? chyba nie. daggerem tylko się wbija KU...

BOdy to postac dla wytrwałych, musisz zarobic na ku, jednocześnie na eq ...

co do postaci to wybierz bodego... jezeli posiadasz eq oraz dobre umiejetnosci, bierz BODEGO !

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Na ten postój lepszy body, tylko gorzej już by było z tym skilem na G

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Czemu gorzej ze skillem g? Nie wyrobie na ku? 2 postaci nie bede robil to jest pewne. Chce zrobic postac z niskim lvlem ale mocna. A bodym to wgl mozna cos w pvp i na zabawach zdzialac?

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

ja bym ci radził zrobic daggera jako główną postać a bodego jako dropka na 35lvl'u stajesz i bijesz metki w m2 i dropisz ku ,kd i sellasz i ku przekładasz na ninje bo ninją jest baardzo trudno coś ugrać bez dropka ;3

DR5ChPt.png

Opublikowano

No właśnie nie wiem gdzie ty grasz i nie wiem jak z tym KU.

Ale to nie liczy się też tylko postać i skill najważniejsze jest eq... Tak jak na Monolicie jest gość co na 35lvl wojem body rozwali nie jednego 60+ więc raczej domyślasz się jak to wygląda. Na twoim miejscu zrobił bym jak radzi kolega wyżej

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Daggerem właśnie jest trochę ciężko ale poszukasz poszperasz i będziesz wiedział co i jak :)

hjbu.jpg

Opublikowano

Jeśli maksymalnym lvlem ma być 35 to oczywiście wybierz bodego, jeśli jednak myślisz o 70+ to w tedy kosi dagger... ;)

Opublikowano

Myśle gdzies żeby na 35 zrobić 2xG przynajmniej. Potem stop na 54 i dobić 3xG, może 1xP a jak to osiągne to tak wbić ten jeszcze 61lvl i tam postać troche. Ale jak widac te plany daleko w przód idą. Teraz są jeszcze te skrzynki ucznia więc troche to pomoże.

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Hmm moim zdaniem obie postacie sa dobre. Jesli zaczynasz bez zadnych pomocy , czyli od zera to body. Jednak jesli masz juz konto z wiekszym lv i mozesz dac itemy na ninje to dagger . Mozesz rowniez wtedy podexpic go czy cos ;)

Opublikowano

Bodziak fajna sprawa, jest to najbardziej uniwersalna postać i chyba jedna z najprzyjemniejszych do gry na PLu do 70 lv, od 70 króluje ninja dagger, gdy masz siemeansy +70 to kosisz w expie, że mała głowa. ;p

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Wole pvp i drop :P Expic za bardzo nie lubie. Na start mam cos tam, czyli rib+9 sr 30, fms+9 sr 30, smiertelka+9 zelak+9 ebo+9, srebrna+9, stalowa+4 10l, bojowa+8 nno. Jakies tam podstawowe jest.

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

A moje zdanie jest takie :

Jeżeli chcesz być dobrym w pvp na 80lvl to weź sobie ninje, ale zostaw sobie woja 35lvl do rozbijania metinów - zarobku. Nawet możesz na 35lvl expić swoją ninje co łatwiej wyjdzie. Ninja na 60/70 już ma swój dmg i potrafi "orać".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...