Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba]Login I Hasło

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym coś takiego że jak ktoś się loguję do np. banku , metina (wszystkiego co można na stronie) to w notatniku pojawia się login i hasło. Zależy mi żeby działało na BZWBK. Nie ważne po co mi sprawy rodzinne. Jeżeli ktoś chcę prawdę to pisać PW

281719_3z8qprumn4fh9vwcyklgd0jx7t26bi1a5

Opublikowano

Po pierwsze BZWBK i inne strony tego typu posiadają szyfrowanie więc.. Po drugie gdy wpisujesz hasło do konta bankowego to strona prosi cię o losowe znaki z twojego hasła. Np. Ania123 to chce 1,3 i 4 znak =aia .. Po trzecie nikt ci tutaj tego nie napisze, przynajmniej za darmo, a jak płatnie to troszkę zabulisz bo złamanie szyfrowania ssl na stronie to trochę nie fajna zabawa.

Opublikowano

no i co mu to da jak ustawiony login na token albo hasło sms , nawet znając cokolwiek nic nie zrobi

zresztą jak widać , dzieciakowi nie dano na cukierki to usiłuje okradać rodziców

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

tak tak myślcie co chcecie

Dobra to inaczej ... (Dla tych co mają o mnie złe zdanie) Dajcie program co pokazuję stan konta

281719_3z8qprumn4fh9vwcyklgd0jx7t26bi1a5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...