Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Strona] Czy coś takiego istenieje ? :D

ThePerzot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, piszę ten temat ponieważ ostatnimy czasy strasznie mi się nudzi i chciałbym sobie w coś popykać. Problem w tym że mam słabego kompa i nie znam za dużo fajnych gier ;P Przychodzę tutaj z pytaniem czy przypadkiem nie znacie strony która działa tak że wpisujemy parametry kompa i on szuka nam gier pod jego podzespoły ? Jeśli tak to proszę o podanie mi jej ;D

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

Hmmm. Ja znam tylko coś takiego:

http://www.systemrequirementslab.com/cyri/

Tam wybierasz grę która Cię interesuje i robi tobie test czy pójdzie Ci dana gra czy też nie. Mówisz, że masz słabego kompa więc akurat to strona dla Ciebie. :P Wiem, że chodzi Ci chyba o coś innego, ale możę w jakimś stopniu Ci to pomoże. Jak nie to również zapraszam tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/636952-szukasz-gry-napisz-tutaj/page__st__40

E9mwj60.png
Opublikowano

PS - Przepraszam za błąd w tytule :/ Niezauważyłem :<

Szymcio - Tak znam to ;D Tylko podobno jest tam jakieś opóźnienie i troszkę trzeba za to jednak zapłacić :/

Crasher - "systemrequirementslab" znam lecz ta stronka często troszkę kłamie ;D

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

Opublikowano

turbo - Gdzie niby na miasto gier masz taką opcje ?

r718w5.png

Opublikowano

turbo - Gdzie niby na miasto gier masz taką opcje ?

W profilu uzupełniasz dane swojego komputera i gdy już uzupełnisz wyszukujesz dobrowolną grę i i zboku po prawej pisze czy ci dana gra pójdzie.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...