Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 4 starczą czy jeszcze 2?

pawix245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy od cieebie. Powiem ci na moim przykładzie mam 4 strony na runy ale zamierzam kupić jeszcze dwie ponieważ składam runy na ulubione postacie (chodzi mi tu o strony które zamierzam kupić) jeżeli jednak nie masz zamiaru kupować specjalnych run pod dana postać to 4 strony na runy wystarcza

Opublikowano

jeżeli grasz na różnych pozycjach to możesz kupić jeszcze stronki run :

ale według mnie 4 powinny wystarczyć :

ad

ap

tank

support

beznazwy1_xhxwqaw.jpg

Opublikowano

Ja mam 4 i ciężko, bo mam tylko uniwersalne runki, a na dostosowane odpowiednio do pojedynczych championów niestety już nie starcza :(

Im więcej tym lepiej. Jak będziesz miał więcej runek / championów to się przekonasz :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

@Up wiesz kupić to ja moge jeszcze 6 ale wolałbym zostawić se trochę na przeceny bohaterów czy skórek ;P

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Możesz kupić bo np. Kata runy pod ap, a taki swain ap+ regen many. To samo z ad np. Olaf true dmg no bierze przebicie a jak grasz ad carry to ci nie potrzebne więc opłaca się kupić, sam kupie ale ja nie gram supportami i tankami więc mi 4wystarczą

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Jak grasz wszystkim jak leci, to kupuj.

Ja mam łącznie 7 stron. AP z maną, AP bez many, AD Carry, Offtank/Jungle, Support, Tank i Mana.

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Pasjonat
Opublikowano

Niektórzy mają 18 stron z runami na jednego lane'a.

Im więcej tym możesz lepiej dostosować się do przeciwnika.

.

Opublikowano

Osobiście myślałem że 5 stron wystarczy, ale teraz myślę nad zakupem jeszcze czterech. Czym więcej stron tym lepiej, bo możesz możesz składać runy specjalnie pod daną postać.

Opublikowano

Możesz kupić bo np. Kata runy pod ap, a taki swain ap+ regen many. To samo z ad np. Olaf true dmg no bierze przebicie a jak grasz ad carry to ci nie potrzebne więc opłaca się kupić, sam kupie ale ja nie gram supportami i tankami więc mi 4wystarczą

Hm.. Co ma pancerz do true dmg? Z tego co wiem to True dmg to nieuchronny dmg i nie zredukuje się go pancerzem. Z tego co wiem:)

Ja polecam kupić do 10 stron.

Opublikowano

Nawet 2 Ci wystarczą, bo jeśli chcesz zagrać np Akali to wchodzisz w runy i zmieniasz je pod Akali. Chyba, że chcesz zagrać rankedy to już będzie potrzeba 4 run, Ap Carry, Ad Carry, Tank/Support, Offtank.

Opublikowano

@Jowe

Przebicie nie zwiększa obrażen z True dmg, true dmg omija wszelkie resisty... Na Olafa lepiej już kupić pod ad/resisty/as niż na przebicie

@Topic

Jak uważasz, jeżeli masz dużo różnorakich run to kup więcej stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...