Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Tuning - zbiorowy poradnik

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy dobrze wie, że odkąd nie ma kalkulatorów ciężko jest bez obaw włożyć jakąś część ultra do samochodu skoro za chwilę możemy wydropić lepszą, a tamta pójdzie się... Do każdego samochodu bardziej pasuje inny zestaw i jak to wszystko ogarnąć samemu?

Jedyny mi znany podział to na kategorie i pod-kategorie (od najlepszych):

ultra

ultra

ultra

profesjonalne

profesjonalne

profesjonalne

wyścigowe

itd.

Ale co z tego skoro gdy mam już zainstalowany silnik pro i chcę włożyć ultra to osiągi mi spadają albo nie ruszają się wcale. Dlatego piszę do was ponieważ na pewno jest ktoś kto wie jakie części zainstalować chociażby w pojedynczym samochodzie. Każdy będzie specem w tym co wie, a gdyby ktoś twierdził inaczej to podeśle screeny i się zobaczy.

Chyba, że ktoś ogarnia to we wszystkich samochodach to niech się trochę wysili i napisze temat, z pewnością ktoś będzie mu wdzięczny.

Wyraźcie tu swoją opinię o tym, bo jak dla mnie przydałoby się coś takiego.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

To może być jakiś bug z powodu nowego patcha, albo poprostu samochód zbugowany - kiedyś też tak było z wieloma samochodami że prawie każdy z t3 za sb miał te same osiągi któych się nie dało poprawić ;p Najlepiej napisz do pomocy nfsa bo tu Ci z bugiem nie pomożemy ;p

Opublikowano

Dziwne bo ja też tak mam,a przedtem nie miałem...dziwne ale to wina jakiegoś buga bo kumpel ma normalnie więc nie wiem.Jak widać znowu coś zrypali.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Ale jeśli twój samochód przyspiesza do 100 w ok 3,5 sek i włożysz nowe osiągi, a żadna ze statystyk nie podniesie się to wciąż będzie przyspieszał tak samo.

Czyli jak rozumiem poradnik nie miałby sensu bo po prostu coś zrypali? Dobrze, że się już przyzwyczaiłem bo byłbym zły :) Dzięki za odzew.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

U mnie to jest tak, że jak daje najlepsze ultra części w grze to mi spada statystyka ale dobra albo jak dam filnik to mam hamulce na - jednym słowem te całe statystyki to bujda poprostu ciągle narfiaja auta, zeby teraz te nowe po 8k bostów udzie kupywali jak to zrobili w bf p4f bronie nerfia i kupuj a inni lataja z +3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...