Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Nie mogę ulepszać metalem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam taki problem, że nie mogę na moim serwie hamachi ulepszać innych itemów metalem. Jak najeżdżam, np. na stal +0 metalem to nic się nie dzieje. Bardzo proszę o instrukcje jak to naprawić. Dodam, że bodziem i zwojem boga smoków lub u kowala da się normalnie ulepszać.

Z góry thx!

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Nowicjusz
Opublikowano

A tak przy okazji

Podaj mi na pw login i hasło do hamachi

Na hamachi się dogadamy

( mam sprawe )

Opublikowano

UP: Nie spamuj, tylko odpowiedz. Nie będę Ci podawał sieci, bo nie ma po co. Napisz tu czego chcesz, albo najlepiej poprostu mi powiedz jak to zrobić co piszę.

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

w item_proto na serwie masz pewnie wartość refine_proto 0

Ewentualnie używasz nie tego metalu. (nie o tym id)

@down, ale po co piszesz po mnie?

Opublikowano

sa 2 itemy o tej samej nazwie "magiczny metal" i pewnie ty uzywasz tego ktory nie sluzy do ulepszania (jego id to 710cos, nie pamietam dokladnie)

poszukaj w spisie komend a na pewno znajdziesz :) jego id bedzie sie chyba zaczynalo na 250 i potem jeszcze jakies dwie cyfry

@up nie pisze po tobie

wyszlo tak a nie inaczej bo net w fonie ostro. mu muli bo po co mialbym pisac cos drugi raz?

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

bossshhee ...... wgraj inne item_proto i gotowe -.

Ty jesteś jakiś nieogar? Napisałem, że rozwiązałem. Poprostu złym metalem ulepszałem, więc po chu2j mi jakieś nowe item_proto (omg). A jak napisałem, że rozwiązałem i close to po co się jeszcze wypowiadasz. Trochę radze ogar ;].

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

Siema, mam taki problem, że nie mogę na moim serwie hamachi ulepszać innych itemów metalem. Jak najeżdżam, np. na stal +0 metalem to nic się nie dzieje. Bardzo proszę o instrukcje jak to naprawić. Dodam, że bodziem i zwojem boga smoków lub u kowala da się normalnie ulepszać.

Z góry thx!

Są dwa magiczne metale ;)

Sprawdź tego który jest pod Zwojem Błogosławieństwa w item_proto (o ile mnie pamięć nie myli 25041)

Opublikowano

UP:Ty tak samo jesteś jakiś nie wiem. Coś masz z głową ;D. Już przed tobą i inne osoby to samo napisały, a ja napisałem, że rozwiązane i close, to po co piszesz znów!

UnStoppable / Arkitev

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...