Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Logika hackerów

Pba

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Powie mi ktoś co hacker ma z tego że stoi na spawnie i wali heady z jednego miejsca nożem ?

Nie rozumiem tego. Żadnych korzyści bo i tak bana chwyci prędzej czy później.

Rozumiem tam chamsy czy opk, ale tego co powyżej nie za bardzo i wydaje mi się czystą głupotą.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

po prostu myślą aby jak najbardziej ułatwić sobie grę a do tego jak uprzykrzyć grę innym nic więcej

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

- ułatwiają sobie grę

- są początkującymi, którzy o tych banach nie wiedzą

- wkurzyli się na kogoś

- nexon krzywdę im zrobił, np. stracili wartościowe konto i teraz się "mszczą"

- nie potrafią grać, lub po prostu więcej frajdy sprawiają im krzyki osób na chacie

- mają za słabego kompa żeby grać więc używają hacków

- testują hacki

- ktoś im za to płaci (jednorazowo)

- są to NEET'ci, którzy nie mają co robić

Itd...

Bywalec
Opublikowano

Ale wg. mnie to czysta głupota.

Tak powiem to na forum o hackach.

Nie potrafisz grać uczciwie (hacki, mody, bugi, glitche), nie potrafisz się komunikować normalnie z innymi (harassment, megafon logs) to nie graj.

Ja zawsze takich ludzi raportuję.

Ale to że ktoś stoi na spawnie i wali heady z noża to czysta głupota

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

A ja ci powiem tak moim zdaniem to oni tym sposobem chcą sobie nabić lv szybko giftnąć na jakąś postke i kasują te konto z hackiem :) nie wiedzą o tym że nexon powiąże ich z głównym kontem i tak bana sie nie ustrzegą.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nie potrafisz grać uczciwie (hacki, mody, bugi, glitche), nie potrafisz się komunikować normalnie z innymi (harassment, megafon logs) to nie graj.

Taa, to jest idiotyzm w zaawansowanej formie. Co już poradzisz na takich idiotów. Oni wolą pograć sobie 1 dzień na hacku, niż kontynuować grę jednym kontem przez lata.

9368_gold.png

Opublikowano

Są normalni gracze i hackerzy, a zapewne gra bez hacker'ów nie była by ciekawa ;)

Bywalec
Opublikowano

No tak. Nie wiesz jaki uśmiech ugaszcza na mojej twarzy gdy jakiś koleś wali mi heda z noża, albo lepiej minimi.

;/

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

A ja jeszcze inaczej uważam. Uważam że większość z nich dostała kiedyś bana za nic na wysokim lvlu i się wkurzyli i chcą teraz uprzykrzyć innym gre.

Bywalec
Opublikowano

A ja jeszcze inaczej uważam. Uważam że większość z nich dostała kiedyś bana za nic na wysokim lvlu i się wkurzyli i chcą teraz uprzykrzyć innym gre.

Nie ma banów za nic.

Wchodzisz na forum nexona i wpisujesz swoj nick i odnajdujesz się na dishonored list.

@UP

Prędzej czy później bana dostaniesz. Mójk kolega hackował na hacku który nie wysyła niby logów. I co ? Perm ban chociaż od dłuższego czasu już nie hackował

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

wiesz co miałem z cheatowania gdy to robiłem ?

Powiem ogólnie, nie tylko o CA.

Zabawe.

Nudziło mi sie normalne granie w gry, mozolne wbijanie expa, lvli i innych pierdół, więc sięgałem po dopalacze, mniejsze i więszke, mody, boty, cheaty i inne pierodły które w tym pomagały.

Gdy znów nudziło mi się cheatowanie, grałem "legalnie" więdząc już która broń jest dobra, jaki armor założyć, w jakie skille iść itp. itd.

a to że niszczyłem innym gre, mnie gówno obchodziło, przecież oni też mogli grać na cheatach, nikt im nie bronił.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nie ma banów za nic.

Wchodzisz na forum nexona i wpisujesz swoj nick i odnajdujesz się na dishonored list.

@UP

Prędzej czy później bana dostaniesz. Mójk kolega hackował na hacku który nie wysyła niby logów. I co ? Perm ban chociaż od dłuższego czasu już nie hackował

Tutaj bym się kłócił, sam wiesz za co dostałem bana, więc każdy dostanie bana prędzej czy później

Opublikowano

Zadajmy sobie pytanie - Po co są hacki? Po to żeby się nimi cieszyć. Nie którzy aż za bardzo się cieszą... Ludzie chcą powkurzać ludzi i nie pozwolić im grać czy zabrać im dużo exp'a.

Opublikowano

Tak jak tu ktoś napisał - żeby giftać itemy na główne konto. Zyski z całego dnia grania nemexisów są olbrzymie. Można na luzie wyciągnąć 300k punktów. I już masz giete, ump, aug, ak47, L96a1 na 30-90 dni. Free itemy. A na głównym koncie sobie oszczędzasz kase na jakąś lepszą snajpę czy speca.

Opublikowano

Ja gram w Combata 4 lata i wiem sam, że około 15 % hackerów po prostu hackuje bo im się nudzi w grze, a @UP co ci do tego, że ktoś grać nie umie może dopiero co zaczyna przygodę z Combat Arms ale rozpoczynając z hackami to zła droga jak jest jakiś hacker sprawa prosta kick.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...