Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Lexus LFA

SmokeEveryDay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, kupilem czesci do lexusa ale jakie czesci bym nie kupil to obnizaja mi osiagi samochodu( w sensie wracaja do tzw fabrycznych ustawien ale tylko prowadzenie mi sie polepszylo o 5), co zrobic? lub jakie czesci mam do niego zamontowac aby bylo dobrze?

Opublikowano

to samo chciałem napisać co kolega UP. a jeśli nie pomoże to jakiś blad gry, restartnij i powinno być okej.

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

Wlasnie zadnych fabrycznych pakietow w sensie silnik turbo sprezarka itp nie bylo dodane, zobaczcie sobie lexusa i zobaczycie ze nie ma dodanych pakietow, stoi czysty za 2kk

Opublikowano

Wlasnie zadnych fabrycznych pakietow w sensie silnik turbo sprezarka itp nie bylo dodane, zobaczcie sobie lexusa i zobaczycie ze nie ma dodanych pakietow, stoi czysty za 2kk

To jest tylko jedna przyczyna masz buga. Kiedy ja miałem lexsusa LFA to normalnie mi wbijał wszystkie osiągnięcia dlatego musisz mieć buga.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

to nie bug, bład po ostatnim patchu, mam porshe wrzuciłem w niego ultra i poprawiło sie jedynie przyspieszenie o 3%, nie wiem jak to bedzie teraz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...