Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak fajnie uporządkować Ikony na Pulpicie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha?.

:D to jest poradnik czy tut? a tak w ogolę jak można mieć syf na pulpicie :P ja to mam schludnie i poukładane a nie którzy to wszystko jebną na pulpit i gotowe ;d

Ps.Jeżeli to poradnik to dziwny ;d

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Aha?.

:D to jest poradnik czy tut? a tak w ogolę jak można mieć syf na pulpicie :P ja to mam schludnie i poukładane a nie którzy to wszystko jebną na pulpit i gotowe ;d

Ps.Jeżeli to poradnik to dziwny ;d

Nazywaj jak tam chcesz ^^ Ten film jest przykładem jak można sobie zrobić porządek w fajny sposób :)

Opublikowano

Bardzo fajny filmik, na kanal beda dodawane filmiki w takim stylu? Jak tak to zarzuce subem ;p

Tak, głównie na tym kanale będą pojawiały się różnego rodzaju poradniki oraz recenzję ciekawych programów :)

Opublikowano

Nazywaj jak tam chcesz ^^ Ten film jest przykładem jak można sobie zrobić porządek w fajny sposób :)

A mam pytanie jak dodałeś nazwe Kliknij i przejdz do filmu i nie pokazał się link ?

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

A mam pytanie jak dodałeś nazwe Kliknij i przejdz do filmu i nie pokazał się link ?

Piszesz sobie wybraną fazę zaznaczasz ją lewym przyciskiem następnie wybierasz opcję z górnego panelu " odnośnik " wklejasz link do którego ma przenosić napis i gotowe ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...