Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] z Battlefield 3

Maciejppl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie mogłem nigdzie znalezść takiego tematu który by pasował do mojego problemu. A więc tak mam komputer:

Intel Dual Core 2.50

Karta graficzna: Asus Geforce 9800 gx2 1gb 512bit

Pamięć RAM; 4 Gb

Zasilacz: 850W

Problem jest taki gdy odpalam gre chodzi na niskich detalach, lecz po czasie się wyłącza. Za pierwszym razem jak odpaliłem wyskoczyło mi coś o intensywności kolorów w Windowsie i ma to chyba związek z grą.

Grałem na piracie na niskich detalach i nic kompletnie się nie wieszało, a gdy odpalam oryginalnego to na niskich można grać, lekko się wiesza i po czasie się wyłącza.

Proszę o jakąkolwiek pomoc. Z góry dziękuje.

Opublikowano

jaka marka zasilaczA?

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Komputer sie nie przegrzewa? Masz tak też z innymi grami? Przeczyść swój złom z kurzu. :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Start -> Uruchom -> cmd (uruchom jako administrator) -> (wpisz) bcdedit /set increaseuserva 2500

Aby przywrócić ustawienia wpisz bcdedit /deletevalue increaseuserva

Po zrobieniu zrestartować komputer.

Origin> BF3> Napraw

Opublikowano

Wpisałem to w cmd. Zrobiłem napraw BF3. I odpaliłem grę, tylko się wczytuje na serwer a po czasie nie chce nawet wbić na niego, wyłącza mi grę. Wyłączyłem także zbędne programy.

Opublikowano

Przecież pisałem że wyłączyłem programy w tym również antywirusa. Nadal nic nie chce chodzić, ładuje siędo serwa a potem zwiesza się słychać jeden ciągły dźwięk.

Opublikowano

Nie przegrzewaja Ci sie podzespoly jak grasz w BF3? mi np karta dochodzi do 65-67*C a proc do 62*C (na chlodzeniu od Silentium ;])

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...