Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Brak nowych wyścigów

baczko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem na 12 poziomie a na mapie mam dostępne tylko 6 wyścigów ze 3 pościgi i ze 3 wyścigi z ograniczeniem klasy auta? czy będąc na tym poziomie nie powinienem mieć znacznie więcej dostępnych wyścigów?

Opublikowano

po upku z zmiana klas na a,b,c etc. zmniejszyli ilosc wyscigow. i jest bardzo malo wyscigow. nie, niepowinienes miec wiecj wyscigow. wszystko jest ok ;p

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

Czyli muszę kupić inne samochody żeby mi się inne wyścigi pokazały czy jak?... no bo ścigać się ciągle po 6 trasach to masakra jest.....

Opublikowano

niee, wyscigi sie same zmieniaja. tylko czasem od klasy auta zalezy do jakiego mozesz dolaczyc a do jakiego nie. wlasciwie jesli jestes w grupie, a ktos z niej ma odpowiedni samochud to moze cie zaprosic i mozesz wtedy jechac trasa przeznaczona na inne klasy.

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

Jesli raz wybierzesz niemozesz przeniesc kierowcy, ale mozesz grac 1 kontem na 2 serverach (np. na 1 serverze masz innego kierowce i masz innego kierowce na 2 serverze). a ja osobiscie polecam starszy server czyli APEX gra wiecej ludzi i nietrzeba czekac po 3min jak chce sie jakis wyscig zaczac ;)

~ Fokus

Opublikowano

a co zrobić żeby wyrwać lepsze części?

ucieczka drużynowa HS, im większy level tym większa szansa na lepsza część wbijaj lv i zobaczysz różnice z każdym kolejnym upem
Opublikowano

@up

Fast :/

Im masz większy level tym większa szansa na drop części. Najczęściej party dropią na wyścigach prywatnych.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

hej wygrałem przekładnie profesjonalną ale nigdzie jej nie widzę? nie ma jej w częściach? gdzie ona jest?:

w magazynie jak jak masz sklep z częsciami to obok napisu sklep jest takie kóleczko i je klikasz i masz magazyn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...