Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jakimi medami grac?

boniek96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postanowilem przesiasc sie z ciezkich czolgow na srednie poniewaz naszla mnie chec zagrac czyms mniejszy i mobilniejszym jaka nacje proponujecie i dlaczego bede + za odp.

Opublikowano

Mi nie przypadł do gustu, szczególnie za niezbyt dobrą mobilność - co z tego, że na prostej wyciągnie 70, jak straasznie wytraca prędkość przy skręcaniu, co jest bardzo ważne dla skauta. Działo można przeboleć, no ale nieraz nie umiałem przebić takiego M37 albo Su-76 :D A doatkowo przechodząc z tej linii zrobi sobie połowę drzewka ruskich OP tdków :D A prawdziwe rosyjskie medy zaczynają się od 5-6 tieru.

Opublikowano

Ehh, troszkę mi się pokręciło :c Za chwilkę to sprawdzę, zdaje mi się, że musi być jakieś przejście. A jakie HT robiłeś? Z tego co się nie mylę jest przejście z KW-1S do T-34-85. Przynajmniej było na open becie bo od dawna tego nie sprawdzałem :P

EDIT: Tak, jest. Od KW-1S przez KW-13 do T-43. Ja bym wybrał tą drogę, można zyskać dobrego meda - KW-13.

Opublikowano

Ehh, troszkę mi się pokręciło :c Za chwilkę to sprawdzę, zdaje mi się, że musi być jakieś przejście. A jakie HT robiłeś? Z tego co się nie mylę jest przejście z KW-1S do T-34-85. Przynajmniej było na open becie bo od dawna tego nie sprawdzałem :P

Jest przejscie z kw-1s na kw-13 a potem na t-43 chyba.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ravoner ma rację. Ja polecam też ruskie, sam jadę nimi mam już rudego (T-34-85). Miło mi się nimi gra. T-34 był taki fajny, że sobie go zostawiłem i odblokowałem SU-85. Szkoda tylko, że SU-85, T-34, T-34-85, A-20 mają ten prawie ten sam kadłub, bo 6 tier z pancerzem 5 tieru to lipka trochę ;/ Ale T-43 już odsadza ich :)

@down

Tak, polecasz go? Bo ja się zastanawiałem, czy nie iść po M4 w tego drugiego szermana. Jak ty myślisz? Ja lubię mobilność.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

A mi milo sie gra M4A3E2, ma gruby pancerz, dosc mobilny i niszsze tiery nie moga go przebyc. Narazie mam tylko T20, nie wiem jak bedzie dalej.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ja robię medy USA i gra się genialnie , są dobre we wszystkim .

Robię HT TD MT Ameryki byle americano.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

hmm ja miło wspominam

francuskie 13-90 i batchata

lorka mnie wkurzała (miałem przed patchem nie wiem jaka teraz jest)

ameryńskie:

t20 spoko (tyle ze papierowe), pershing fajny super wychył lufy :) do pontona brakuje mi 70k

m4 z ich plujkami mnie irytowały mała penetracja

rosyjskie:

kw13 git , t54 wymaksowane miód, t44 wymaksowany też spoko

t43 dla mnie było utrapieniem niestety (med do trzymania się z tyłu )

t62 rak kasy;/

ps.

niemieckie medy to trochę taka pomyłka to jak nazwać pickupa samochodem wyścigowym

choć zależy od stylu gry, niemieckie raczej jako pierwsza linia odpadają za duże, mało zwrotne panthera I to jeżdzący frag o ile się zapuści za blisko

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

od jakiegoś czasu jestem posiadaczem E50M i powiem ze jest całkiem niezły tzn. działo ma dobre (penetracja jak i DMG niezłe) jednak grając w plutonie z T62A mocno odstaje podwzgledem mobilnosci głownie przy gwałtownych skretach ... Gdybym mogł to teraz bez wachania bym go zamienił na T62A dla mnie jest poprostu lepszy ...

Opublikowano

@Up

Wszystko zależy od stylu gry jedni wolą bardziej mobilniejsze czołgi inni bardziej opancerzone które potrafią mocniej przypierdzielić.

Dlatego też E-50M jest dla ludzi lubiących bardziej HT niż MT bo E-50M jest połączeniem tych dwóch typów czołgów.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...