Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Znikające capsuly na FG

magowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dzisiaj kupiłem se ecoins za 11 zł i kupiłem za to 11 capsułm4a1 royal.dragon mam ss jak miałem 11 crat lecz w czym problem w tym że co chwle pojawiały się 3 swaty albo Item Confirmation failed i przy 7 capsuel za kazdym raazem co losowalem tak sie pojawialo wiec wylaczylem CF FG wlaczylem znowu i mialem 27 ec tyle ile mi zostalo a capsul i rzczy wygranych nie dostalem please help me leci like.

Opublikowano

Pierw trzeba było poczytać Newy, a potem kupować capsulki.

Wyraźnie napisali, że takie kapsulki jak M4 Elite itp. nie działają, bo bronie z nich wylosowane znikają.

Co do suuportu to wyślij publicznego ticketa na forum.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Na Crossfire NA mogą sprawdzić co ostatnio kupowałeś, więc na CF FG może też mogą. Zobaczą, że kupiłeś te losy przy których jest błąd i zwrócą ci e-coiny.

Zawsze jest jakaś szansa, że odzyskasz itemy.

Spróbuj napisać, a się przekonasz.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

@UP

Nic, nie masz dowodów, że kupiłeś, a w dodatku na forum pisze, że jest to zepsute.

To po części twoja wina, więc zapomnij że dostaniesz rekompensatę ;).

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

nie licze na rekompensate bo wiem,ze bez ssow nic nie zdzialam.zreszta..pierdole taka gre nie raz kurwicy dostawalem jak musialem 3 razy wbijac tą samą range ,ale to juz jest poprostu zjebany server. pzdr Ancymon

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...