Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] fajny serwer cabala

quadiks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie szukam jakiegoś serwera cabala nie musi być nowy. Ważne żeby grało troche polaków i byla miła atmosfera :) zaraz mowie ze simpcabal odpada.

Dziekuje i pozdrawiam wszystkich forumowiczów:]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

troche spadły ale nie za bardzo. ale za to teraz jak głosujesz na x-gaming to dostajesz przynajmniej min 800cc :)

World of Tanks

NICK:Dikej007

CZOŁGI: IS3,T50,M4 Sherman,S-51

wotbigbar03.jpg

Opublikowano

ja gorąca polecam cabal x-gaming, na prawde fajny serwer :)

zamknieta rejestracja juz ponad pare miesiecy wiem bo probuje sie wbic na niego ;p cos jak wait list w minecraft :D

@edit

jednak juz otworzyli ale w tamta sob byla zamknieta jeszcze ;p

Pomoglem?

Nie ma za co :P

Szukam serva do cabala.

Opublikowano

Witajcie rodacy ja mam problem mi się simp nie włancza!

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Szukam jakiegoś Priv Cabala na którym będę mógł grać bez ładowania większej kaski. EGCabal jest chyba wyłączony. Pobrałem klienta i jest napisane : Serwer offline, I nie mogę ani uruchomić klienta ani zaktualizować.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...