Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] WGH - world game hack

gucio6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CHciał bym sie dowiedziec jak sciagnac hacka ze strony World Game Hac . net ... nie wiem jak to zrobic bo mi wyskakuja tam jakies reklamy i chciał bym sie o to dopytac z gory dziekuje .

bb68.png

Opublikowano

Proszę? Mi wszystko działa. Nie reklamy tylko serwis adf . ly. Wejdź na stronę producenta:

http://www.worldxxxxhacks.net/forum/

Zaloguj się i kliknij Download WGHLoader/Hack Click ME

Przeniesie cię na stronę adf . ly, poczekaj 5 sekund i kliknij Skip AD, i ściągnie ci się hack. Jak odpalisz hacka to będziesz musiał co 24 godziny aktywować konto, przy logowaniu w loaderze przeniesie cię na jakąs stronkę i tam masz kliknąć ,,Activate'' a następnie na stronie adfoc . us kliknąc ,,Skip'' czy jakos tak (tak samo jak na adf). Nie wiem czy działa, nie wiem czy Detected, ostatnio grałem na tym tydzień temu, ale strona mi działa.

Opublikowano

juz mam wszystko bo myslalem ze strona to www.worldxxxxhack.net a to jest worldxxxxhacks.net a i thx za checi leci like :)

bb68.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...