Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Permission[Pomoc]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje pomocy z perrmision chcę stworzyc server zeby pograć ze znajomymi ale nie mam zaufania do nich i nie wiem czy beda spawnowac itemów i maja op bo nie mogą budowac na spawnie potrzebuje pomocy.

Mam 2 skype gromespl i gromes.pl wolał bym żebyście mi napisali na skype i bym wam bardziej wytłumaczył oco mi chodzi i co chcę zrobić.

Z góry dziękuje ;)

Opublikowano

chce dodac zeby gracze mogli uzywac komendy tylko spawn i home set home i zeby dodac komendy pluginu lifeMC na zycia na servie takie coś jak u skkf ;P dodac jeszcze zeby head admin mial wysztkie komendy z live i zmnienianiem sie w moby . jak możesz to napisz na Skype gromes.pl na tym najwięcej przbywam ale jak napiszesz na gromespl to też nic sie nie stanie włącze współdzielenie ;P

Opublikowano

1) Graczą ustawia się permisions

- essentials.spawn

- essentials.sethome

- essentials.home

Komendy lifeMC te podstawowe beda już mieli !

2) HeadAdmin do permissions

- '*'

Ale ma op'a więc ma wszystko :D

3) Jeśli ma się zmieniać w moby musi być plugin MobDisguise (pewnie źle napisałem :D) i będzie mógł się zmieniać ! :D

Opublikowano

jest plugin mob disguse ale komend nie mogę uzywać bo na stronie pluginu jest napisane co trzeba wpisac do perrmision zobacze zrobie to jak będe miec problemy to napiszę do ciebie na PW masz +

A jeszcze jedno dało by się zrobić żeby mogli niszczyć wszystko na spawnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...