Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nowość w FanArt!

Cristiano.

Zmiany  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci si? taki pomys? ?

• Tak
      13
    • Nie
      0
    • Nie mam zdania
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1348071337-U358261.png

Cześć,

Od 1 października bieżącego roku zostanie wprowadzona nowość w FA. Mianowicie co miesiąc pojawiać się będą konkursy na sygnature i tapetę miesiąca, jak i również na sygnaturę i tapetę roku ( raz do roku w grudniu ).

Wygrać może jedna osoba, w konkursach comiesięcznych nagroda to talon % i podpięcie zlecenia/galerii (okres 30dni)

Konkurs roczny :

Wygrana to Gold Member/Blue Member + talon + podpięcie zlecenia/galerii (dłuższy okres czasu).

Komentujcie i oceniajcie zmiany :).

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Świetnie, że coś takiego się pojawi. Chociaż moim skromnym zdaniem tapeta i sygnatura roku powinna być wybierana w grudniu z wygranych prac przez te ostatnie miesiące.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Bardzo fajny pomysł. Podejrzewam, że nagrodą roku będzie Black Member ? :)

Ale będzie miała Wredna popis :P

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Roczny konkurs to dla mnie bezsens. Nie oszukujmy się - większość osób tutaj to newbie. Bardziej zaawansowani przenoszą się na graficzne fora, DA itd. Miesięczny jest jeszcze spoko, ale może zróbcie coś takiego jak sygnatura tygodnia oraz fotomanipulacja miesiąca. Wydaje mi się, że to będzie bardziej rozważne posunięcie.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Roczny konkurs to dla mnie bezsens. Nie oszukujmy się - większość osób tutaj to newbie. Bardziej zaawansowani przenoszą się na graficzne fora, DA itd. Miesięczny jest jeszcze spoko, ale może zróbcie coś takiego jak sygnatura tygodnia oraz fotomanipulacja miesiąca. Wydaje mi się, że to będzie bardziej rozważne posunięcie.

By być lepszym trzeba praktykować, a te konkursy mogą właśnie zachęcić "newbie" do nauki :)

Osobiście wolałbym kształtować nowe talenty niż nagradzać zawodowców :)

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...