Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] GameRenderer

Misiunio221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po formacie kompa jak zwykle odpalam minecrafta a tu nagle extra lagi patrze na kordy a tu Game renderer

jak mi sie uda to wam podesle screena tego blędu i powiedzcie mi jak go naprawić 20120919180134.png

Naprawde chce sobie w mc popykac pliss szybko

34qs.jpg

Opublikowano

ile masz ramu? jaki masz render distans zmien na tiny lub na normal pobierz opifine i zrestartuj kompa

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

ale ja mam laptopa od hp i java sie sama instaluje bo jest takie cos jak nazedzie hp recorvery ale nie długo zmieniam windowsa z vin 7 na xp poniewaz guwno mi laguje

Zainstaluj GBoost, do Minecrafta dołącz Optifine'a i nie graj na np. Tiny tylko na Normalu.

ja mam optifine przeczytaj sobie i render distans normal

34qs.jpg

Opublikowano

Przeczyść komputer CCleanerem bo często nie wiadomo skąd znajdują się wadliwe i nie potrzebne pliki. Ściągnij jave 7. Ściągnij najnowsze sterowniki graficzne. Zostań przy win 7 bo jest po prostu lepszy.

Opublikowano

Co wy piszecie, skoro komputer jest czysty to on nie ma javy :D Też kiedyś zapomniałem o javie po formacie to grałem na 3-5 fps :D Zainstaluj jave 6-7

What the fuck? Bez javy nawet minecrafta nie odpalisz. Zmień na XP albo zaaktulizuj na najnowsze sterowniki kartę graficzną.

Opublikowano

Co wy piszecie, skoro komputer jest czysty to on nie ma javy :D Też kiedyś zapomniałem o javie po formacie to grałem na 3-5 fps :D Zainstaluj jave 6-7

Człowieku, bez javy to minecraft nie odpali. Pomyśl 2 razy zanim coś napiszesz.

Przeczyść komputer CCleanerem bo często nie wiadomo skąd znajdują się wadliwe i nie potrzebne pliki. Ściągnij jave 7. Ściągnij najnowsze sterowniki graficzne. Zostań przy win 7 bo jest po prostu lepszy.

Nie Win7 nie jest lepszy, to tobie się tak zdaje bo się nie znasz na komputerach. Najlepszy to jest Linux, np.: Debian.

W dodatku jeśli masz miejsce na wolną partycje 1GB to zrób partycje 1GB na fat32, i tam minecrafta posadź mi tak doszło jakies 15FPS. A do tego OptiFine wgraj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...