Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] HammerMT2

synaniemawdomu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej gram tam profesją Wojownik Body. Ale Profesja nie znaczy. Jaką wolisz. Serwer nawet fajny i go osobiście polecam grałem tam trochę ale zapomniałem Passów i nie wracam.

A tak propo wracając do tematu polecam i radze ci graj na tym serwie.

beznazwy1ji.pngDaj Like bo się popłacze.
Opublikowano

Najlepiej gram tam profesją Wojownik Body. Ale Profesja nie znaczy. Jaką wolisz. Serwer nawet fajny i go osobiście polecam grałem tam trochę ale zapomniałem Passów i nie wracam.

A tak propo wracając do tematu polecam i radze ci graj na tym serwie.

Nawet nie grałeś na nim i pieprzysz tu głupoty o klasach żałosne ...

Z tego co słyszałem serwer jest stworzony do PvP dużo polaków i ogółem fajna atmosfera nie zagram na nim z powodu, że nie mam czasu na taki serwer wolę się bardziej pomęczyć, ale opinie posiada dobrą

Opublikowano

nie polecam Turki mają? moda eq z navi za 5euro .

Niby skąd taka informacja?

Serwer jak najbardziej mogę ci polecić, graczy nie gra za wiele, jednak 99% z nich znajduje się w m1 przez co na serwerze nie ma czasu na nudę. Gorzej niestety z wojnami.

sygnaturac.png
Opublikowano

Jakie downy, na serwie jest eq modowane za 5euro i staty za 3euro po 32k...

Nie graliście albo jesteście tępi, serwer syf...

http://www.hammerm2.com/item-shop.html - tutaj jest opisane dosyć dogłębnie jak można te eq i staty kupić...

Poza tym, że turasy i inne romy mają eq zmodowane i każdego na skilla + kilkanaście kk hp to do tego wp jest naj na serwie do bez miecza lata = nie ma abs na niego tylko na sure.

Opublikowano
22. Zakładając dyskusję na temat serwera musimy uwzględnić w nim link do prezentacji znajdującej się na Mpcforum. Jeżeli Publikacja serwera nie została założona na forum, należy podać dokładny start serwera

3h na dodanie

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...