Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]m2bob

zarki94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wiec uzywam m2bob wszystko dziala fajnie, tylko co jakis czas mnie wywala i traci w ten sposob jakies 15 sekund co 3 minuty to nie jest problem ale zastanawialem sie czy da sie to naprawic zeby postac w ogole nie zostala wywalana. nie uzywam zadnej blokady hackshielda

Opublikowano

To masz dziwnie jakos. ja bez zadnego blokowania HS gram na m2bobie. ostatnio cala noc expil sobie moj wojo w m2 i dodatkowo mialem jeszcze drugiego metka zeby go buffac. i rano w tej zakladce info pisalo ze tylko raz go kicklo przez jakies 7 godzin. moze wina neta lub kompa? a dodatkowo mialem WH, szybkosc ruchu, moblocka i inne pierdoly wlaczone.

Opublikowano

ja gram na m2bob w m2 zostawiam na noc i max z 2 razy kicknelo a mam speed atak i ruch po 500 wlaczone oraz mob pele i puller i inne pierdoly :)

sprobuj sciagnac najnowszego z m2bob.eu wersje 1.6

Opublikowano

A komp, net? wylacz gg, skype i inne porgramy obciazajace neta. no chyba ze masz dobrego neta. i sprawdz moze pomoze? lub jesli to wina kompa to przeskanuj go wyczysc dysk z pierdol. moze masz zawalonego kompa niewiem. pogrzeb troche. jesli nas nie kicka to Ciebie tez nie powinno

Opublikowano

Processor: Intel Core i7-3770K QC 3.5Ghz, 8MB Cache

Cooling: Corsair H60 Water Cooler

Motherboard: Gigabyte Z77X-D3H

Memory: 32GB DDR3 1600Mhz Crucial Ballistix Ram

Hard Drive: 2TB 7200RPM SATA

120GB Sata 3 Vertex 3 SSD

Operating System: Windows 7 Professional

Graphics: nVidia GTX680 2GB

Power Supply: Corsair GS700

moje parametry internet 40mb/s, gg wylaczone internet explorer tez zobacze czy bedzei dzialalo na moim starym komputerze. Komputer ma okolo 10 dni wiec nie powiinno byc problemow z tym :< IDK

Expie w v2 moze dlatego ?

Opublikowano

Problem mniej wiecej rozwiazany, powiedzmy dla wszystkich ze trzeba optymalnie ustawic bota zeby w ogole nie padal bo jak pada to musi przywolac czasami konia + sie szybko uleczyc, przy duzym HP moze to zajac 10-15 potow co bot natychmiastowo spamuje czerwone i niebieskie powoduja crasha i sie w rezultacie wylacza. A wiec mniej optymalne ustawienie bota powinno rozwiacac problem z ktory ja sie borykalem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...