Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znacie jakiś dobry rower z amorami do robienia trików np banny chop nie wiem jak się to pisze ;)

Adusiek3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje rowera do robienia trików np zeskakiwania ze schodów robienia koni itd :) Z dobrymi amorami max cena to 1800 zł . Proszę o pomoc.

27550428116426706450.jpg

Daj

Lubie to

Opublikowano

Bunny hop rowerem? Idź się lecz. Do Cena max 1200? Z amorami? Do skate'ingu to rowery typu BMX służą. Najpierw to ty naucz się jeździć na normalnym.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Mój kolega jakoś kupił dobry rower za 900 zł i co nie narzeka a ma w takie wyje***** amory ze..

Narazie na oku mam ten rower http://www.bikekatalog.pl/2010/rowery/779/Kross.Sign.DS/ bo chciałem sobie laptopa do gier za 6 tys ale odpuszczam narazie :) Podawajcie jeszcze jakieś dobre rowery z amorami do trikow ;) Botanic dzięki za podpowiedż :()sorry za błędy .

27550428116426706450.jpg

Daj

Lubie to

Opublikowano

Widzę, że jesteś trudnym człowiekiem. Laptopa do gier za 6 koła? Lepiej PCta za 4k i będzie jeszcze lepszy... Twoja sprawa.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Tak, rower za 900 zł z dobrym amorem to chyba jakiś z media expert, żeby mieć dobry amor to conajmniej 1000 zł trzeba wydać, ale co ja tam się będę produkował. Dobry rower zaczyna się od 2k

Opublikowano

Więc polecam wykupić rower taki mały abyś mógł dosięgać do pedałów , filmiki rób na ziemi :) pozdrawiam

/zakaz handlu

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...