Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Kogo polecacie względem duzego DMG i strzelaniem na odleglosc?

VNM1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiał mmnie cupid i anhur ale slyszalem ze ulti anhura jest slabe pozniej ale ma wielki damage a ulti cupida na pare sekund stunuje przeciwnikow i costam odejmuje ale ma hearts i ten jego skill 1 .. i tak mozna powiedziec ze na prawde ma 1skill to bicia sie.. bo 2 skill to leczenie 3skill ucieczka 4skill stun i troszke mnie hel zainteresowala zadaje wielki damage i ma naprawde 6skilli i agni pro na papiery uderzy ze 3skilla i potem ulti co 20sec po prostu pro .. MOWCIE MI TU ! :D

Opublikowano

Mam hel i trochę żałuje, że ją kupiłem.

Agni całkiem fajna postać , tylko ,że już ma stuna na 1 s - wcześniej miał na 2.

Cupid - świetna postać , escape system , heal , stun.

Ja i tak zaczekałbym do piątku i zobaczył jak tam nowa postać ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

e tam nowa postac.. gówno pewnie jak ten thor.. Wszyscy mowili ze wraz z thorem bogowie beda za 2750 zbieralem ponad 2tygodnie kase i nic.. Mowisz ze zalujesz zakupu Hel ale trzeba nią umiejetnie grac ;) Raz widze hel ze statami 1:10 a raz widze hel 23:1 ;0 Tak samo cupid raz noob z niego z raz pro elo elo ze nie da sie go zabic wiec niewiem. Anhur baardzo duzo na poczatku gry wali cupid mniej zdecydowanie ale lepsze chyba skille a hel bardzo dobry support wiec nie mam pojecia ;(

Opublikowano

Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Każda postać jest dobra, wystarczy, że potrafisz nią grać. Ja Ci polecam cupida gdyż moi znajomi mają i są zadowoleni.

Opublikowano

Jak lubisz sobie postrzelać to kupuj cupida! Nie jest słaby ale nie jest też taki exstra :D Co do agniego to musisz wiedzieć kiedy użyć ulti :D Ale polecam Agni'ego świetna postać. Teraz o Hel- Hel jest postacią zręcznościową czyli musisz zasuwać ultosem jak najszybciej. Więc najpierw trzeba trochę poćwiczyć aby być dobrym :)

Opublikowano

Cupid.... dobry do team i solo....

Agni.... każdy mówi, że boski itp..., lecz zarazem jest bardzo słaba....

Hel.... nudne zapier****nie z "ult" .... na nogach utrzymuje się wieczność o ile się ją ogarnie. -.-

Atak bardzo dobry, lecz zarazem z mag'ów jest najsłabsza pod względem dmg....

Koniec z grami... czas na nauke kochanego PRAWA

<3

Opublikowano

Najlepszy DMG Bakasura/Artemis/ANhur :P AP bodajze.. Agni

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja też lubię takie typy postaci, polecam Ci Cupida, mi się nim dobrze gra, a co do Hel, to też żałuje,że kupiłem, ale całkiem niezłą postać

PS: Popraw te literówki, bo mnie oczy już bolą xD

Opublikowano

Do kogo piszesz o literówkach ?

A poza tym prosze o zamkniecie tematu temat już jest stary po co go odświeżać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...