Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc] zaczynam gre.

shadowarrior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka siemka .

Wczoraj wieczorem , gdy patrzylem po plytach itp . Znalazlem nostale , wiec postanowilem zainstalować.

Gdy zainstalowałem , zalożyłem postać i zaczełem grac na s3 .

Mam 10 lv , i kogo radzicie wybrać na 20 lv ? Postać musi być najłatwiesza dla Newbie ( nowej osoby ) .

Czy w NosTale są expboty ? A jeśli nie ma to jakie są ? Co robić? jak zarabiać ?

Jaki łuk jest dobry ? Coś takiego jak jelonek w metinie ? Na jaki lv .

I Prosze o linki do tut . dobry dla newbie

Za pomoc daje Lajki !

Opublikowano

Dla newbie weź Łucznika. Najłatwiejsza klasa. Expbotów o ile mi wiadomo nie ma, aczkolwiek mogę sie mylić. Zarabiać możesz na CP26 jak już będziesz miał 1SP czyli Rangera.

O co chodzi w CP26? Zabijasz Gargsy z których lecą Mroczne Perły po 5 sztuk. Za 1 sztuke jest 420 złota, a za jedno CP możesz dropnąć nawet 35 pereł czyli 35x420=14700 złota.

Jedno CP się robi ok. 4 minut ( ja w tym czasie przechodziłem ). Czyli w Godzine możesz zarobić nawet ok. 150-200k :)

Jak grasz na s3 to mógłbym Ci pomóc, bo też tam gram mam 71lvl Łucznika ^^

Opublikowano

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Do expa polecam ci bardziej Lucznika , lecz wybór nalezy do ciebie :) To ty tworzysz swoją historię gry:)

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...