Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] darksiders 2

cinek1211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od dłuższego czasu mnie męczy jedna część tej zacnej gry - czasówka w mieście umarłych! wierzcie, zrobiłbym to ale mój procek niestety mnie zawodzi (nie reaguję odpowiednio szybko na np, puszczenie się, muszę sekundę postać i pospamować E ) Jeśli się nie mylę, save jest w dokumenty>moje gry>darksiders2>jakiś numerek. Jeśli jest ktoś chętny poratować mnie, dam linka do save. Błagam, bardzo chcę przejść tą gre! (ps, w tym folderze mam jakieś 2 pliki dssave0.dsav dssave4.dsav niewiem czemu, ale może dlatego że grałem na padzie i klawiaturze ) HELP

#Down wiem, ale przyzwyczaiłem się do swoich itemów- TheJeron78 jeśli masz darksiders 2 to poratujesz mnie??? jeśli tak, zaraz wysyłam i daje linka

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Kurcze, chętnie bym pomógł, ale już odinstalowałem Darksiders 2. Szkoda, że dzień wcześniej nie napisałeś :) A spróbuj może zmiejszyć w opcjach rozdzielczość? Powinieneś zyskać trochę klatek, może będzie gorzej wyglądało, ale chyba liczy się komfort gry nieprawdaż? :))

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

tu nie do końca chodzi o klatki. (z klatkami sobie jakoś poradziłem) mój procesor po prostu ignoruję mnie wciskającego przyciski (głównie E)

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

A podaj specyfikacje komputera? Podzespoły, grafa, proc...

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

laptop acer aspire 7740 z dosyć zawalonym dyskiem (mam tam dosyć ważne, i używane programy) inter core i3, ati mobility radeon hd 5470 512 mb - wiem, słaby, ale zbieram powoli kasę na jakiś dobry stacjonarny (niestety, uzależnienie od książek nie pomaga w oszczędnościach) System win7 64 .Coś jeszcze?

Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Spróbuj przeczyścić kompa z kurzu. Może wtedy zacznie lepiej działać. Jeszcze ew. możesz wgrać patche.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

wszystko próbowałem, i nic, zostaje mi tylko modlitwa (p;)

Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Zmniejsz rozdzielczość i detale gry Darksiders.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

a da się detale zmniejszyć??? ale tu nie do końca o lagi chodzi (tu dałem sobie radę). Mój procesor mnie olewa, muszę pare razy skoczyć by się ruszyła postać, to samo z puszczeniem)

Kogo dziś palimy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...