Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie filmów z gier xbox360.

MyManiek555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Postanowiłem nagrać serię ZAGRAJMY W FIFA 12 i tam pokazywać bramki z xboxa.

Niestety nie wiem jak to zrobić?! Znalazłem na YOUTUBE taki filmik:

i tam wystarczy tylko zakupić to;

http://allegro.pl/video-grabber-easycap-zgrywanie-vhs-vista-xp-win-7-i2622902678.html

i będzie można przechwytywać obraz z gry.

Lecz nie wiem czy to będzie działać na xboxie ponieważ on nagrywał na PS2.

Jeżeli ktoś zna jakiś inny sposób nie drogi do ok.50 zł to prosiłbym bardzo!

MyManiek555.jpg
Opublikowano

do 50zł raczej nic nie kupisz.Chyba ze z jakoscia 240p ;).

Chesz bramki pokazywac tak? Tam idzie chyba zapisywac powtorki,ale niewiem czy skopiujesz je na kompa.

Do jakosci minimum 480p potrzeba sprzetu za ~400zł.

ruch_13.jpg
Opublikowano

maja gówno wiesz a się wypowiadasz za 400 zł to kupisz już FULL HD nagrywarkę a jak chcesz mieć już najlepszą jakość to AVerMedia Fame Capture HD za 500 zł , z video grabberem nie wiem jak to jest ale skoro zgrywa obraz z kaset a obraz cyfrowy w jakość "HD" tak jak piszą na innych forach to obraz z gry też zgrasz w 720-1280p myślę bez problemu , a jak jakość ci nie pasuję to w programie do obróbki np . SonyVegas (ja używam 9) poprawiasz detale . Tyle z mojej strony a dla ciebie MyManiek bez problemu mogę ci poradzić abyś to kupił bo ja też to sprawdziłem będzie działać na xboxie bez problemu (ja też to kupuję) .

Opublikowano

maja gówno wiesz a się wypowiadasz za 400 zł to kupisz już FULL HD nagrywarkę a jak chcesz mieć już najlepszą jakość to AVerMedia Fame Capture HD za 500 zł , z video grabberem nie wiem jak to jest ale skoro zgrywa obraz z kaset a obraz cyfrowy w jakość "HD" tak jak piszą na innych forach to obraz z gry też zgrasz w 720-1280p myślę bez problemu , a jak jakość ci nie pasuję to w programie do obróbki np . SonyVegas (ja używam 9) poprawiasz detale . Tyle z mojej strony a dla ciebie MyManiek bez problemu mogę ci poradzić abyś to kupił bo ja też to sprawdziłem będzie działać na xboxie bez problemu (ja też to kupuję) .

Z czym ty koles wyskakujesz?Autor chcial kupic za 50zl,a ty mu cisniesz za ponad 400zl.

Potrafisz czytac ze zrozumieniem? "Do jakosci MINIMUM 480p potrzeba sprzetu za ~400zł. "

ruch_13.jpg
Opublikowano

22 zł to dużo nie jest więc kup i sprawdź jakość itp.

Takie rozwiązanie było by chyba najlepsze.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...