Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc

gucio6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Chciał bym zacząć przygodę z czitami ale nie wiem o co w tym chodzi. Tzn prosił bym o link do poradnika jak zrobic czita lub o nauczenie mnie tego przez skype/gg.

Interesuje mnie :

Gra:Combat arms

Program: jakis w ktorym tworzy sie chetay

z góry dziekuje za pomoc

bb68.png

Opublikowano

5059b37e40325.png

To tak samo jakbym chciał się nauczyć baletu przez gg... Zacznij kurwa od Cheat Engine'a potem AutoIT. Jaka to nauka przez poradnik... Wszystko na pamięć chcesz robić ??

MpM112 2010-2012 :<

Opublikowano

A twoja znajomość języka C++? na jakim poziomie? Dekompilacja programów itp. I jakie masz relacje z wujkiem google? Dobre czy złe. Bo ja cię chyba nie widzę przy pisaniu cheata bardziej przy pieczeniu ciasta. Jak chcesz jakiś przepis zgłoś się do mnie!

Opublikowano

Jak zaczniesz dzisiaj naukę... to może tak za 5lat, ale to może jak będziesz się starać!! To może jakiegoś cheata do gry napiszesz. Np. do pasjansa pająka.

Opublikowano

Nie musisz szukać, ja robię tutoriale dla zielonych na yt, może najlepiej kodu nie tłumacze, ale znajomy z Rosji który ledwo co Polski rozumie, a w programowaniu nic nie robił, ogarnął to szybko.

Mój kanał na yt : Paser37

Tutaj na forum jest też temat z moim videotutem do vb.net :D

brzydkie2_ewareap.png

Opublikowano

Za takie rzeczy sie nie zabieraj Jesli nie umiesz podstaw ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...