Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NFSW Trainer (19.09.2012)

smaruj_rogala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.virustotal.com/file/68db4d789877028886577401a0e40ae3a1665c8167e8b718338bd6970eea28b1/analysis/1348052872/

mcie tutaj skan 22/43 xD

Jak chcesz to go dodak do siebie w code a jak nie to nie

Opublikowano

https://www.virustotal.com/file/68db4d789877028886577401a0e40ae3a1665c8167e8b718338bd6970eea28b1/analysis/1348052872/

mcie tutaj skan 22/43 xD

Jak chcesz to go dodak do siebie w code a jak nie to nie

weszłam żeby zobaczyć ten skan i nie jestem pewna tego co widzę :D 22 rozpoznawalne wirusy czy to ja nie rozumiem czegoś ?! :D

Opublikowano

@UP tak wirusy, jak to kazdy hack ma w sobie, ale zuwaz ,ze pozadne antyviry typu kasperki nic nie wykrywa tylko te gowniane antyvirki cos wykrywaja ;p

Hack to tak naprawde wirus ^^ cos tam maja w sobie takiego, nie wiem, niech sie wypowie Coder z MPC xD

Opublikowano

ściągajcie hacki tak dalej :) a potem z płaczem w oczach zakladacie tematy że cos wam się dzieje z grą :angry:

Opublikowano

@UP tak wirusy, jak to kazdy hack ma w sobie, ale zuwaz ,ze pozadne antyviry typu kasperki nic nie wykrywa tylko te gowniane antyvirki cos wykrywaja ;p

Hack to tak naprawde wirus ^^ cos tam maja w sobie takiego, nie wiem, niech sie wypowie Coder z MPC xD

no wiem wiem tylko że zazwyczaj wykrywa hack tool ;D a nie trojanki (przynajmniej u mnie, no i w tych skanach też ;D)no i w mniejszych ilościach :D

to pytanie do ogółu ściągać czy to niezbyt pewne jest ? :D

powiem że ostatni 12.09 miał w skanie tylko chyba 4 wykryte ;D

Opublikowano

ściągajcie hacki tak dalej :) a potem z płaczem w oczach zakladacie tematy że cos wam się dzieje z grą :angry:

I po co to piszesz?

Takie rzeczy zachowaj dla siebie.

@Top

Pobieracie na własną odpowiedzialność i powinniście być świadomi, że są w tym hacku wirusy.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

no tak ale ja tu się pytam o to czy te wirusy to wirusy WIRUSY czy normalne wirusy wykrywalne przy każdym trainerze itd ;)

nie znam się na tym zbytnio więc wolę pytać ekspertów :D

Opublikowano

Mogę powiedzieć, że ogólnie w tym trainerze jest opcja, że gdy włączymy na jeździe wolnej, wejdziemy do kryjówki i wyjdziemy to będą pokazane klejnoty na mapie, tak jak w pewnych samochodach za boost'y z poszukiwaczami skarbów. Dzięki za aktualizację, pozdrawiam.

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Mogę powiedzieć, że ogólnie w tym trainerze jest opcja, że gdy włączymy na jeździe wolnej, wejdziemy do kryjówki i wyjdziemy to będą pokazane klejnoty na mapie, tak jak w pewnych samochodach za boost'y z poszukiwaczami skarbów. Dzięki za aktualizację, pozdrawiam.

to było z tego co pamietam niedawno dodane :D Dzieki za Update Trainera .
Opublikowano

avast blokuje ;D czyli syf <---------- zle to napisales . avast czyli syf . syf=blokuje . Kup pelna wersje mi nic nie blokuje .Tak jest z darmowymi antyvirusami .Szkoda ci 50zl na rok? Albo sciagnij kasperkiego bylem z niego zadowolony . Nie sciagaj nortona muli kompa ;p

BUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...