Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozrywka] Witam wszystkich i zapraszam na mój kanał :) - Blokerq

blokerq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, z tej strony Blokerq mruga.gif

Jestem początkującym Let's Playerem - po prostu świetnie się bawię i dziele się tym z innymi . Myślę, że można zaliczyć ten temat pod fan arta, bo jednak jest w tym trochę własnej inwencji twórczej ;)

Na youtube zacząłem swoją działalność niedawno , dlatego materiałów jest niewiele. Moim celem jest prowadzenie kilku serii ( a pomysłów na serie mam sporo ) oraz wrzucanie średnio 1 odcinka dziennie (czasem więcej, czasem mniej).

Aktualnie na kanale znajduje się minecraft, którego nagrywam razem z kolegą, Angry Birds oraz w najbliższym czasie dojdzie Intrusion 2.

W przyszłości chcę się zająć grami o różnej tematyce, zaczynając od tych najnowszych a kończąc na klasykach z PS1 , czyli grach mojego dzieciństwa. Nie wykluczam również Vlogów.

Filmy nagrywane są w 1080p , staram się o uzyskanie dobrej jakości audio i video.

Bardzo możliwe pojawienie się gameplayów z kamerką, dla lepszej komunikacji z widzami.

Nie pozostaje mi nic innego jak zaprosić do oglądania, komentowania oraz subskrybowania.

Jestem otwarty na krytykę, jeżeli ci się coś nie podoba - napisz, postaram się to zmienić

- Blokerq : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...