Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champion] Singed vs. Malphite

Losiu_Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Singed vs. Malphite

Zależy mi na: Solo TOP + i -

Dodatkowe informacje: Która jest po prostu lepsza na topa i przeciw której ciężko grać,

może ewentualnie czy poradzą sobie z dariusem/yorickiem- która lepiej która gorzej no i czy Mundo się nadaje na topa vs. dar/yor

@za 1h 24 chciałbym odpowiedz mieć jak wróce po 15

fs.png

Opublikowano

Na pewno nie poradzą sobie z Yorickiem.

Skąd ta pewność? Jak ktoś umie grać, to nawet może iść najdziwniejszą postacią i wygrać. Nie ma takiego czegoś, że ta i ta postać nie nadaje się na tą linie ...

@top

Jeśli chodzi o solo topa to zdecydowanie Malph. Singed jest dobry ale w jungli.

Opublikowano

Kup malpa.

+ wytrzymały

+ ma slowa

+ obszarowy stun

+ dobry inicjator tf

+ nadaje się na topa i jungle

- słaby dmg

- trzeba ogarnąć

Opublikowano

Mundo nie nadaje się na solo topa.

Ja polecam Malphite'a. Potrafi pięknie carrować gry. Ulti pomaga się przebić do ad carry. Na solo topie ładnie sobie radzi z postaciami pod ad. Minusem jest to, że na rankedach nim nie pograsz, bo dzisiaj to raczej perma ban.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Skąd ta pewność? Jak ktoś umie grać, to nawet może iść najdziwniejszą postacią i wygrać. Nie ma takiego czegoś, że ta i ta postać nie nadaje się na tą linie ...

@top

Jeśli chodzi o solo topa to zdecydowanie Malph. Singed jest dobry ale w jungli.

oczywiście. Jak ktoś lami Yorickiem to pokonasz go wszystkim. Ale jak ktoś ogarnia Yoricka, to Ty, choćbyś nie wiem jak dobrze grał nie wygrasz lini. Możesz sobie tylko lepiej lub gorzej radzić, lub prosić junglera o kampienie non stop na topie,..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...