Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Kupnem Na Allegro !

xxadix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dziś chciałem sobie kupić coś na allegro za 15 zł (przedmioty wirtualne) klikam kup teraz wszystko spoko, ucieszony a tu nagle jak klikam zapłać żadne dane mi sie nie wyświetlają tylko kiedy kupiłem przedmiot ile do zapłaty i metoda płatności, nie moge nic kliknąć oprócz Powrót. mam nadzieje że mi pomożecie :) +iki będą z góry dzięki !!

Opublikowano

problem napisać do sprzedającego i zapytać o dane czy co ?

domyślnie otwierają sie płatności PayU dane przychodzą ci na poczte albo sam pytasz o nie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Napisz dokładnie o co chodzi.

Jeśli już zakupileś przedmiot, to spróbuj tak:

Uruchom internet explorer/mozille/chrome(inny niż do tej pory)

Wyłącz ad blocka.

Wyłącz niepotrzebne aplikacje i procesy.

Włącz przeglądarkę, zaloguj się na allegro.

Wejdź w zakładki licytacje i kup teraz->kupione(zaznacz przedmiot jaki kupiłeś) i naciśnij placę.

Opublikowano

powiedz mi jak sie sie ad blocka wylacza i co to jest ( nie jestem w to zbyt dobry ^^)

Używasz google chrome? jeżeli tak na górnym pasku (tam gdzie masz ww.mpcforum.pl itd) i po lewej stronie musisz mieć taki czerwony kółko jak by a na nim taka rączka kliknij to. Gdy już kliknąłeś wciśnij "Pause AdBlocke" i gotowe.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...