Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ban za megaphone

natan1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema przed chwila kumpel dostał bana i dostał za to :scamming pionier5134 Megaphone Log

Jedynie co on megafony pisał jedynie takie jak np zapraszam do gry room .... Za to jest perm? on żadnego megafona typu zamienię to za to dam nx za free czy coś takiego nie pisał może mi ktoś powiedzieć na jakiej zasadzie dali bana ? bo za logi no dobra ale no ale logi to chyba do hackerow itp a nie megaphone co napiszesz wtf i będzie ** i ban na perm? bo ja nie ogarniam tego ;d?

Opublikowano

Za megafona bana na perma nie ma na 100%, jak już na parę dni. Ale większość osób ciągle prosi o bronie i jest to normalne, a nie powinno, a bana nie dostaja.

Chyba, że przeklinał ostro. A używał kiedyś hacków/modów? Może mu się nazbierało i ot, banuś.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

no nie używał nic a po 2 niby za scamming jest ban na perma? wiec nie ogarniam tego trochę.

nic ani jednego moda hacka gra fair ani nie pisał megafona typu ty kurwo itd

Opublikowano

To trzeba napisać do Nexona z pytaniem i prośbą o unbana. Ja zmarnowałem już 7 megafonów na bzdety ala: Lubie banany, nie masz kolan, lubie kanapki z chlebem, jestem Bartek i nic (nawet ostrzeżenia).

Opublikowano

Napisał w mp że np "kto mi givtnie czarny klucz to ja givtne speca na 30dni" ktoś mu pewnie coś wysłał i nie dostał powrotnej odpowiedzi ;)

kiedyś był event z czarnymi kluczami to mój kumepl wkopał się podobnie i też banik perm

2096247301.png

Opublikowano

no ale nic takiego nie pisał

Niech napisze do nich i pokażą mu dowód. Skoro potrafią pokazać ci dokładnie gdzie masz hacka na kompie, to raczej nie powinno być problemu z wiadomością jaką wysłał .

ps. nie pamiętam czy to ja go nie raportowałem za oszustwo .

9368_gold.png

Opublikowano

Jak GM'a zobaczył co pisał i ban. Mój kumpel dostał bana za obrazę Nexon'a i wlepili mu na 30 dni. On też musiał coś napisać tylko się nie przyzna...

Opublikowano

Jak GM'a zobaczył co pisał i ban. Mój kumpel dostał bana za obrazę Nexon'a i wlepili mu na 30 dni. On też musiał coś napisać tylko się nie przyzna...

Zrobił to na pewno. Za darmo nie dostałbym perma jeszcze za wiadomość na megaphonie .

Co ci szkodzi, skoro nie godzisz się z banem napisz tego ticketa, jak radziłem ci wcześniej .

9368_gold.png

Opublikowano

Nie możliwe, aby kolo zmienił sobie link. Co do strony to również nie możliwe. Nie słyszałem jeszcze o banie w CA, za wejście na stronę o.O

Twój kolega ostro kombinuje

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...