Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] zarabianie Sm przez zmiane IP ( głównie do russera )

degel123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż co mam zrobić żeby reklam bylo wiecej co sie z nich SM zarabia ? Bo najpierw wlaczylem moje konto na metku a pozniej dopiero aola i mnostwo reklam porobilem a SM nic nie przyszlo ;/ i teraz mi zostaly marne 4 reklamy jakies ... Czy jest jakas mozliwosc przywrocenia reklam ? tzn czy jak np zmienie IP i zrobie nowe konto to oferty beda od nowa te same ? bo zmienilem IP ale nowych ofert nie ma ;/ Jesli nie to jak inaczej moge jeszcze SM zarobic ?

Kolejny problem z tymi ofertami z super rewards . Otóż jak klikam na reklame to pojawia sie jakis komunikat ze oferty nie ma czy cos . I tak jest przy kazdej ... Prosz eo pomoc

Tematu by nie bylo ale nie moglem russerowi PW wyslac wiec dlatego robie temat. Wiem sory za spam i licze na wyczerpujace odpowiedzi :)

Opublikowano

Co do super rewads. Pisze wyraznie iz nie uzywamy Firefoxa. Dostałes bana na SR. Dlatego nie masz reklam...

Najpierw zmieniasz Ip na amerykanskie potem sie logujesz... Musisz odczekac az pojawia sie nowe akcje..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...