Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Battlefield Bad Company 2

Paczuch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam pewien problem który mnie nęka w tej grze. W trybie multiplayer gdzie pogram sobie 2-4 minuty, wywala do pulpitu albo wyjawia się Blue Screen. Na singleplayer tak samo mam, tylko że zanikają tekstury i potem crash, lecz pomaga tylko restart komputera. Mam na najniższych, multiplayer na 50fps, na średnich 30fps. Proszę o pomoc.

Mój sprzęt:

Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2.21GHz

Karta Graficzna: ASUS EAH4350 Series 512MB

RAM: 2GB DDR2

System: Windows XP Service Pack 3

Proszę o pomoc. Oświadczam że mam oryginała, wersje pudełkową jeżeli byście pytali.

10906.png

Opublikowano

Mam najnowsze, do karty graficznej, do karty dźwiękowej, do procesora itp.

Chyba że reinstall ich?

10906.png

Opublikowano

Prawdopodobnie Ci się przegrzewa komputer. Otwórz obudowę, wyczyść wszystko. MAsz też bardzo słabą karte graficzną i nie najlepszy procesor.

Opublikowano

Prawdopodobnie Ci się przegrzewa komputer. Otwórz obudowę, wyczyść wszystko.

Postaram się tak wykonać, bo chyba nie czyściłem go od miesiąca, więc czas się za niego zabrać.

MAsz też bardzo słabą karte graficzną i nie najlepszy procesor.

Cóż, widziałem na niektórych forach że ta gra chodziła na słabszych komputerach, ale pierw wyczyszczę. Dziś może jeszcze napiszę.

10906.png

Opublikowano

A wcześniej Ci działało ok ? Czy od zawsze ? Jeśli dopiero zaczęło teraz, spróbuj reinstal gry, systemu. Najpierw sprawdź temp, tak jak zlotybin napisał i nam odpisz. Powodzenia ;]

Opublikowano

Na bank problem z temperaturą jak wyżej koledzy pisali. Odświeżenia podzespołów pomoże, choć sprzęt niestety troszkę słaby.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Nie, już tak miałem od początku. Jeszcze reinstall nie robiłem, lecz napisz czy mam dokonywać tego. (razem z patchowaniem instalowało się 4h.)

Co do temperatury podzespołów poszczególnych to wysłać SS'a? Game Booster wszystko wyjaśnia więc cyknę go, czy polecacie inny?

10906.png

Opublikowano

SSy możesz wstawić, nie zaszkodzi. Reinstall całej gry, zaktualizowanie jej i potem GameBooster myślę, że może pomóc, a jak nie to pisz.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...