Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Molten mt2 body czy mental

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam już 2 postacie:body 73 lvl i mental 102 lvl na molten mt2.jest to server easy więc łatwo tutaj o dobre eq,skille na p i wszystko.

i mam pytanie.skoro mam w zasięgu ręki pro eq,bardzo dużo pż,skille na p to kto będzie dawał więcej satysfakcji z gry i kto lepszy w pvp z bonami? bo na servie są prawie wszystkie przedmioty z is prawie za free i można nieźle wybonować eq

Opublikowano

No więc tak ...

Menat:

+ Duży DMG

+ Można zabij typa z jednego skilla (z Duchowego)

- Ciężko jest trafić skillami

Body:

+ Duże DMG z machania

+ Gdy robisz pvp z Mentalem i masz dużo na przeszycie, to masz wygraną w kieszeni, ale musisz unikać skilli

- Marne DMG z Skilli lepiej mu to idzie z machania

Opublikowano

Body jest najlepszą profesją jaką może być Zadaje duże dmg. Masz pvp z mentalem prawie zawsze wygyrwasz oczywiście jeżeli eq jest wybonowane.

beznazwy1ji.pngDaj Like bo się popłacze.
Opublikowano

Nie wiem jak tam z bonami i innymi "pierdołami", ale jeśli w zbrojach na wyższy lvl jest dużo deffa to warto zagrać bodym i zaopatrzyć się w szycie... ;)

Ogólnie to każda klasa jest dobra, jeśli bony są odpowiednio dopasowane a bronie niezbugowane... :)

Opublikowano

Polecałbym jednak Body bo Mental sprawdza się dobrze, ale gdy przeciwnik nie ma NNO bo inaczej strasznie ciężko trafić skillami i co sprytniejsi gracze nie wejdą i nie dadzą się trafić skillem.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...