Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Kasa mi spada

Aceman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam taki problem od pewnego czasu (od dzisiaj) używam hacka TachkaMenyalka v 0.2 tego co podmienia auta i zawsze pod koniec wyścigu mam 0 expa i 0 kasy. I gdy daje ok. to exp i tak mi przyznaje ale spada mi kasa miałem 55tys a mam 51tys dlaczego?. Za pomoc lajki

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

No chyba najprostsze wyjaśnienie to jest takie.Używasz niedozowlonego Hacka i pewnie przez niego ci kaska spadam .:0

Opublikowano

No chyba najprostsze wyjaśnienie to jest takie.Używasz niedozowlonego Hacka i pewnie przez niego ci kaska spadam .:0

Po pierwsze to spada a nie spadam ^_^

A po drugie wcześniej normalnie szła kaska z tym hackiem. Właśnie przejechałem wyścig i dostałem za to kase.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

cheaterom zawsze wiatr w oczy. Żeby tych z EA szlak trafił, nie dadzą człowiekowi spokojnie pooszukiwać innych. Ten świat jest do d... , a EA powinno zbankrutować byłby spokój.

eRmailBanner2.png

Opublikowano

cheaterom zawsze wiatr w oczy. Żeby tych z EA szlak trafił, nie dadzą człowiekowi spokojnie pooszukiwać innych. Ten świat jest do d... , a EA powinno zbankrutować byłby spokój.

Jak chcesz się poskarżyć albo wypłakać pogaduszki już na ciebie czekają nie spam mi tutaj.

niewiem czym to jest spowodowane, ale miałem tak samo :l

Może to jest bug tego hacka czy coś ? chcę się dowiedzieć gdyż raz mi podchodzi a raz nie ;/.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

jedyny sposób jaki na to działa. to wyłączenie hacka tuz przed metą. mi wtedy dodawało + mogłem wybrać kartę jak normalnie po każdym wyscigu.

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

Prawdopodobnie wykryli Twoje konto i dlatego nie tak masz. Nie używaj hacka przez jakiś czas, zrób nowe konto i zobacz, czy tam też tak jest.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Dobra już mi normalnie daje kase jakiegoś buga miałem :P macie po lajka a temat do zamknięcia.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

UP: narazie wiekszosc hackow nie wyszla, po ostatnim update wiec nie da sie bocic. Ale poczekaj, jutro pewnie juz beda.

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...