Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CHAMP] Riven , Varus , Lee Sin ?

Adikulus1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 6300 IP

Zależy mi na: dmg, dobrej mobilności , i szybkim wbijaniem killów :) Którą z tych postaci kupić ?: Riven , Varus , Lee Sin

Preferuję: Off-tank , Solo top

Opublikowano

Varus , raczej nie wlicza się do offtanków więc go z ignoruje co do Riven i Lee Sin'a - obie postacie są strasznie mobilne i obie posiadają nie małe crowd controll , co do szybkiego zabijania to z pewnością będzie to Riven .

Opublikowano

Refresh.

Odświeżamy co dwadzieścia cztery godziny od ostatniego posta.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Varus to nie solo top/offtank.

Ja polecam Riven. Jest mocna w early, więc często można podłapać jakiegoś killa. Mobilna też - dash z "e" i "skakanie" na "q". Całkiem mocny przeciwnik na solo topie.

Lee Sin ma raczej mniejszy dmg niż riven, ale nadrabia sustainem.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Akurat to wiem , że varus nie jest off-tankiem ani solo toperem. Ale gdy zrobiłem na nim połowę buildu zacząłem koksic :D W Varusie nie podoba mi się jedynie to , iż jest strasznie papierowy :( Po prostu ma mało HP i mało armora więc jest łatwym celem. Ale z daleka w team-fight może zdziałać dużo lub gdy jest z supportem jest nie obliczalny :D A więc kogo z tych postaci kupić?: Varus , Riven , Lee Sin.

Opublikowano

Varus to typowy ad carry , większość z nich jest papierowa i nie może być porównywalna do solo topera , skoro umisz i lubisz grać ad carry , weź Varusa . Jeśli ogarniasz i również lubisz grać na solo topie to weź Riven :)

Opublikowano

Varus to AD Carry , ale może iść także na mida , Lee Sin to jungler i na lanie przegrywa z takimi jak jax , yorick , Riven to offtank . Ja z tych postaci najbardziej lubie varusa , ale jak chcesz offtanka to riven

Opublikowano

Polecam riven.

Dobra na solo topie, świetny system escape, stun, shield pod W, na ogół bardzo dobrze się trzyma.

League of Legends

Opublikowano

Mam obie postacie riven i varusa, pierwszego kupilem varusa, a potem riven.Jak kupilem varusa zagralem z 4-5 rundek i zalowalem, ze go kupilem i zbieralem na riven, ale po jakims czasie zauwazylem, ze zaczynam nim koksic.Jak kupilem riven to odrazu bylem zadowolony, jest bardzo mobilnym offtankiem.Podsumowywujac varusem bedziesz musial sie nauczyc grac, riven zagrasz z 3 rundki i ja ogarniesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...