Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lord

XxKoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy opłaca mi się kupić do surki wp 55lvl na lorda taką bransolete:

Z nieb. łez+6

Bony:

2k hp

20% zwierzaki

3mało ważne

Ta postać głównie będzie na metki i lorda. Te 20% na zwierzaki dużo da? Planuje tez kupić ebo 20%zwierzaki.

Opublikowano

Cena to 660kk (Monastyr)

Z tego co mi wiadomo bon na zwierzaki działa na małpy

@EDIT:

Zwiększone obrażenia przeciwko wszystkim zwierzętom w M1 oraz przeklętym zwierzętom występującym na terenach gildyjnych (M3) i na Wężowym Polu oraz małpom.

z wiki.metin2

Opublikowano

Ale czy to na pewno coś da ? Te 20% bo jak ja mam bić o 10 więcej to nie bd kasy na nią marnował.

@EDIT Jak już mówiłem planuje jeszcze zakupić ebo 20%zwierzaki więc bd razem 40% da to dużo? :>

Opublikowano

Ja bym brał, bez zastanowienia... Pytasz o te 20%, to tak jakbyś miał do wyboru fms sr 30 a sr 50? Czy dalej twierdziłbyś, że to nie będzie tak wielkiej różnicy?

Opublikowano

Jak masz kase to bierz, to oczywista sprawa. Te 20% zmienia naprawdę dużo.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

@2UP

Ja nie twierdziłem, że nie będzie różnicy :) Ja tylko pytałem czy będzie duża czy mała :D A bransa jest u mnie w eq już :) Myślę, że to starczy na lorda :D Planuje jeszcze zakupić ebo+9 20%zwierzaki i hełm na 21lvl z zwierzakami. No i kiedyś tarcze :D Bo ostatnio była tarcza. 8int, 10blok, 20zwierzaki ale bez nno za 800kk ;(

Opublikowano

@2UP

Ja nie twierdziłem, że nie będzie różnicy :) Ja tylko pytałem czy będzie duża czy mała :D A bransa jest u mnie w eq już :) Myślę, że to starczy na lorda :D Planuje jeszcze zakupić ebo+9 20%zwierzaki i hełm na 21lvl z zwierzakami. No i kiedyś tarcze :D Bo ostatnio była tarcza. 8int, 10blok, 20zwierzaki ale bez nno za 800kk ;(

Jeśli Cię stać to oczywiście, że warto kupić jednak i bez tego dasz radę, więc nie wiem czy nie lepiej byłoby w coś lepszego zainwestować już... ;)

Opublikowano

Opłaca się bo bon na zwierzaki się przyda na małpy i do tego hp masz.

:)

lorciowa1.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500

Opublikowano

Wp nie lepiej ładować w pz i kryta po czym walić z poli?

Z własnych doświadczeń wiem, że WP się expi bardzo łatwo więc nie trzeba expić na poli.

@BTW Bransa już jest u mnie w eq.,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...