Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Avast wykrywa siebie jako zagrożenie. O.o

IlikeCs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam bardzo dziwny problem z Antyvirusem ''Avast'' Wiem że to nie ten dział ale innego nie udało mi się znaleść.

Gdy włączam Avasta, to nieważne co włącz wykrywa on to jako złośliwe oprogramowanie.

Właczyłem przeglądarke (Opera, później Google Chrome) I gdy włączyłem jakąkolwiek strone avast uważał ją za szkodliwą i blokował. musiałem wyłączyć osłone sieciową aby przestało się pokazywać. Wiecie czemu tak jest? Pilnie potrzebuje pomocy.!

Poniżej macie Screena jak avast wykrywa siebie jako zagrożenie. :

http://imageshack.us...eztytuufqj.jpg/

Przepraszam za to że zdjęcie jest niewidoczne ; /

Tu macie nowe zdjęcie z przybliżeniem na to czerwone pole :D :

http://imageshack.us/photo/my-images/824/beztytuudgl.jpg/

146823-Stop-War-Hug-More.jpg

Opublikowano

Syszaem o wirusie, kttak robi. Polecam poskanowa?rogramem na pycie ratunkowej komputer wiata. Jak jej nie masz (A tamtej cz?i nie ma ju w sprzeday) zgram ci na ISO :)

Powiem ci te jak sie ni posuguje, bo nie jest to atwe i tego nie instaluje sie o tak na komputer.

Opublikowano

Syszaem o wirusie, kt?tak robi. Polecam poskanowa?rogramem na pycie ratunkowej komputer wiata. Jak jej nie masz (A tamtej cz?i nie ma ju w sprzeday) zgram ci na ISO :)

Powiem ci te jak sie ni posuguje, bo nie jest to atwe i tego nie instaluje sie o tak na komputer.

Rozumiem iż nie masz Polskich znaków. Narazie pomocą podziękuje. Poczekam aż (może) Ktoś inny się odezwie z łatwiejszym sposobem. Lecz dziękuje za chęć. Mam nadzieje że nie masz mi tego za złe. (Jak nikt się do mnie nie odezwie odezwe się ) :D

Opublikowano

Rozumiem iż nie masz Polskich znaków. Narazie pomocą podziękuje. Poczekam aż (może) Ktoś inny się odezwie z łatwiejszym sposobem. Lecz dziękuje za chęć. Mam nadzieje że nie masz mi tego za złe. (Jak nikt się do mnie nie odezwie odezwe się ) :D

To jest proste jak nie wiem co. To tylko trzeba wytłumaczyć ( coś mi szaleją polskie znaki na telefonie) i szybko wszystko pójdzie jak spłatka :) Jeśli masz problemy ze zgrywaniem ISO, to niestety nic ci nie poradze, a to musi startować przez płytke :/

Opublikowano

To jest proste jak nie wiem co. To tylko trzeba wytłumaczyć ( coś mi szaleją polskie znaki na telefonie) i szybko wszystko pójdzie jak spłatka :) Jeśli masz problemy ze zgrywaniem ISO, to niestety nic ci nie poradze, a to musi startować przez płytke :/

Zgodziłbym się gdyby nie jeden problem. Nie mam żadnej czystej płytki. A obecna sytuacja finansowa nie pozwala mi aby kupywać takie pierdoły.

Pozdrawiam. Jeżeli możesz Mógłbyś na Priv podać mi swoje GG/Skypa ?

Opublikowano

Zgodziłbym się gdyby nie jeden problem. Nie mam żadnej czystej płytki. A obecna sytuacja finansowa nie pozwala mi aby kupywać takie pierdoły.

Pozdrawiam. Jeżeli możesz Mógłbyś na Priv podać mi swoje GG/Skypa ?

1 czysta płytka kosztuje 70 groszy i kupisz ją wszędzie :) GG podałem ci na pw

Opublikowano

Weź chłopie zmień se antyvirusa na lepszego.

Avast to bardzo dobry antywirus.

Daj loga OTL.

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...