Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Gta 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem, gdy wlaczam gta 3 i akceptuje zasady, pokazuje mi aby pobrac dodatkowe pliki. Naciskam cancel pozniej home i znowu wlaczam GTA ale jest tylko czarny ekran. I tak w kolko. Wie ktos jak to naprawic?

Telefon: Samsung Galaxy Y zrotowany (uzywam Chainfire 3D)

Android: 2.3.6

Prosiłbym o szybką pomoc!

Pozdrawiam Rasmey

Opublikowano

Jak jest czarny ekran to znaczy ze jest niekompatybilny kernel, GTA 3 dziala najlepiej na .32. Pozatym fabrycznie nie masz szans na uruchomienie GTA 3 na swoim telefonie, masz stary procesor.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Jak jest czarny ekran to znaczy ze jest niekompatybilny kernel, GTA 3 dziala najlepiej na .32. Pozatym fabrycznie nie masz szans na uruchomienie GTA 3 na swoim telefonie, masz stary procesor.

Nie wprowadzaj ludzi w błąd, bo da się URUCHOMIĆ !

Do tematu :

Masz szansę na URUCHOMIENIE tej gry, jednak zapomnij, że sobie w nią POGRASZ. Na twoim miejscu bym z góry zrezygnował.

http://www.youtube.c...feature=related

Jeśli taka gra Cię zadowala, to najpierw wgraj jakiś kernel z możliwością O/C (o ile na ten telefon coś włazi, bo nie wiem <_< )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...