Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wojownik body

nolog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,znudzila mi sie gra na mojej surze 71 lv i chcialem sprzedac jej eq i zrobic sobie mini koxika ktory bylby PRO do pvp i na metki te na m2 chodzi mi o wojownika body ,chcialem spytac czy np.

-na 38lv bede mial jakis drop na m2 z metkow?

-Chcialbym wbic ten lv zeby miec 2 skile na m ,jakie wbijac skile?

-do pvp na tym lv lepsza bron ze sr czy z um?

-Jakie zrobic eq (bony)?(mam do dyspozycji okolo 200KD )

-oplaca sie kupowac dzika wojennego na metki?

Szukam czystej przyjemnosci z gry nie chce byc nolife-m i wbijac jakiegos tam lv chce zrobic niskopoziomowa PRO postac,czekam na Wasza opinie .Prosze nie odpowiadac 2 slowami,z gory dziekuje.Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siemka,znudzila mi sie gra na mojej surze 71 lv i chcialem sprzedac jej eq i zrobic sobie mini koxika ktory bylby PRO do pvp i na metki te na m2 chodzi mi o wojownika body ,chcialem spytac czy np.

-na 38lv bede mial jakis drop na m2 z metkow? Bedzię, ale z metków 30,35. Z 25 wątpie, że coś bd lottać.

-Chcialbym wbic ten lv zeby miec 2 skile na m ,jakie wbijac skile? Berek,aure

-do pvp na tym lv lepsza bron ze sr czy z um? Bardziej sr, bo um to i tak skille na 1 poziomie bd mial.

-Jakie zrobic eq (bony)?(mam do dyspozycji okolo 2

Szukam czystej przyjemnosci z gry nie chce byc nolife-m i wbijac jakiegos tam lv chce zrobic niskopoziomowa PRO postac,czekam na Wasza opinie .Prosze nie odpowiadac 2 slowami,z gory dziekuje.Pozdrawiam.

Opublikowano

1. tak ale lepiej na 25-30 lv bic metki z pro eq

2. Aura , Wir , Berek , Trzystronne , Szarza

3.. sr

4. na 38 lv najlepiej smiertelka 9 z bonem pz i abs , fms +9 sr 30+ , zelak 9 , ebo 9 , bransa 2k hp , buty 2k hp , naszyjnik 2k hp ;) i do kazdego cos na ludzi ;)

Opublikowano

1. Będzie drop ale mały i czasami może być bez kd i ku.

2. Aura i berek/wirek - zależy czy będziesz mieć boja, jak tak to berek jak nie to wirek.

3. Śr

4. Smiertelka+9 z kd, fms sr 25-40, zelek+9, ebo+9, 5katna+9 (mogła by mieć nno), srebrna+9/bransa 1,5/2k hp, naszyjnik 1,5/2k hp, butki 1,5/2k hp

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...