Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

,,Kupon ze Smoczymi Monetami w sklepie!'' Info z boardu.

Por1819

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

announcement_metin2_it_3d6a047d1282e159966cec7ab0dbd512.jpg

Oferując kupony o wartości 100, 500 oraz 1000 Smoczych Monet w swoim prywatnym sklepie, możesz zwiększyć ilość swoich Yang do astronomicznych sum! Nadaje się on również znakomicie jako prezent dla Twoich dobrych przyjaciół. Od zaraz w ItemShop!

Wasz Metin2 Team

Co o tym myślicie?

Dla mnie PL to żenada, kończy się kasa z IS to wymyślają jakieś dziwne akcje.

Opublikowano

Teraz to wartość itemków w Yangach znowy podskoczy bo ludzie będą sprzedawać te kupony za Yang w sklepach. Doskonały zarobek ale przez pierwszy miesiąc.

josemousignature.jpg
Opublikowano

Według mnie ten PL to żałosny jest miałem sam zamiar tam powrócić i przymierzałem się do tego od kilku dni, ale teraz to totalny - dla metin2.pl to co oni wyprawiają to żenada poczynając od tych szkatułek bonusowych do tych kuponów. A może zaraz dodadzą konia bojowego na start z rzeczami +7 i jeszcze 10 nowych broni oraz zbroi!? Żenada ...

Opublikowano

No wiesz jeżeli ci się nadal nie podoba to twoja sprawa. Mówiąc szczerze Support Metin2 przesadził ehh... prawdę mówiąc ja też nie wydaje kasy na IS.

Robią takie reklamy ponieważ chcą zarobić pieniądze.

beznazwy1ji.pngDaj Like bo się popłacze.
Opublikowano

Nie zesrajcie się tylko z tym, że gf chodzi tylko o pieniądze.

Wszystkie gry, które powstają - zazwyczaj powstają dla pieniędzy.

Widać, że nie macie mózgu lub nie umiecie go używać, bo każdy ogarnięty gracz zgodzi się, że jest to bardzo duże udogodnienie.

Ja jako gracz nie wydający hajsu na sm - stawiam fishbota na noc na 3 chary, a rano mam na 200 - 300 sm.

Co za tym idzie - skille mam przyzwoite, podwójny exp doskonale komponuje się z m2bobem, a eq jest coraz tańsze.

Nie ma już problemu z kupnem dobrego itemu ze sklepiku. Mało tego - teraz nawet trytony 5b są na sklepach. (Phantos)

Ale Wy dalej pierdolcie, że nie wracacie na PLa, bo gf tylko $$$$$$ w głowie.

@edit

nie za bardzo rozumiem co piszesz, mógłbyś popracować nad składnią i nie mówię tego by Cię obrazić.

'Kto pierdoli ten pierdoli, że ze względu na pieniądze nie wraca na PL, a to są kompleksy, które wynikają z tego, że "o dziś kończę grę bo spaliło mi riba na +8" tak jest.'

Ktoś kto mówi, że ze względu na pieniądze nie wraca na pl - mówi tak dlatego, bo spalił riba na +8 ? Na prawdę, nie rozumiem o co chodzi w tym zdaniu.

CX7Rrj.png

Opublikowano

Widać, że nie macie mózgu lub nie umiecie go używać, bo każdy ogarnięty gracz zgodzi się, że jest to bardzo duże udogodnienie.

Ja jako gracz nie wydający hajsu na sm - stawiam fishbota na noc na 3 chary, a rano mam na 200 - 300 sm.

Co za tym idzie - skille mam przyzwoite, podwójny exp doskonale komponuje się z m2bobem, a eq jest coraz tańsze.

Nie ma już problemu z kupnem dobrego itemu ze sklepiku. Mało tego - teraz nawet trytony 5b są na sklepach. (Phantos)

Kto pierdoli ten pierdoli, że ze względu na pieniądze nie wraca na PL, a to są kompleksy, które wynikają z tego, że "o dziś kończę grę bo spaliło mi riba na +8" tak jest. Tylko, że teraz support trochę przesadza żeby zachęcić do gry i w tym tkwi problem, a większość zdań formują o pieniążkach bo nie potrafią napisać i zwalają winę na to ...

Opublikowano

Według mnie ten PL to żałosny jest miałem sam zamiar tam powrócić i przymierzałem się do tego od kilku dni, ale teraz to totalny - dla metin2.pl to co oni wyprawiają to żenada poczynając od tych szkatułek bonusowych do tych kuponów. A może zaraz dodadzą konia bojowego na start z rzeczami +7 i jeszcze 10 nowych broni oraz zbroi!? Żenada ...

A dla mnie to jest coraz lepiej. Szkatulki na start bardzo dobry pomyśł, bo jest coś nowego, a do tego dodania i zmianki. Kupon jeszcze lepsza oferta, bo ktoś kto nie wydaje w is może sobie kupić sm'y za yangi..

Opublikowano

Dobry sposób na zarobek dla dzieci, które srają kasą na fonach i ślą sms'y by zarobić w grze ;>

Dobrze to będzie jak przestaniesz się wypowiadać.

Ludzie z którymi mam / miałem od czynienia w tej grze to w większości ludzie dorośli i pracujący.

Jeżeli taki ktoś dobrze zarabia, a zarazem gra w metina to nie ma problemu by wydać te 200 zł na miesiąc.

Oczywiście co innego jeśli ktoś ma rodzinę ale chodzi mi o Twoją wypowiedź...

Twoje słowa nie są Twoimi słowami gdyż są narzucone przez ogół. Jeżeli ktoś kupuje sporo sm w tej grze to tacy ludzie jak Ty wypowiadają się w podobny sposób. Nie raz czytałem na tym forum, że ten kto kupuje sm i na tym zarabia jest dzieckiem, który zabrał mamie telefon czy dzieckiem, które ma bogatych rodziców. Ja osobiście nie wydałem ani grosza na smocze monety ale potrafię się powstrzymać przed takimi komentarzami.

To jest pewnego rodzaju zazdrość, mój Drogi... Nie tędy droga.

CX7Rrj.png

Opublikowano

@edit

nie za bardzo rozumiem co piszesz, mógłbyś popracować nad składnią i nie mówię tego by Cię obrazić.

'Kto pierdoli ten pierdoli, że ze względu na pieniądze nie wraca na PL, a to są kompleksy, które wynikają z tego, że "o dziś kończę grę bo spaliło mi riba na +8" tak jest.'

Ktoś kto mówi, że ze względu na pieniądze nie wraca na pl - mówi tak dlatego, bo spalił riba na +8 ? Na prawdę, nie rozumiem o co chodzi w tym zdaniu.

Może troszkę się zapisałem i źle coś napisałem, ale ja to rozumiem co napisałem

Opublikowano

Po pierwsze, nie dla Supportu i polskich GM tylko dla GF...

Po 2, jest to korzystne dla GF i dla graczy. Gracze maja nowa walute, moga za nia wymieniac stalki i trytony o wiele bezpieczniej. Gracze ktorzy nie korzystaja z IS moga szybciej wyzwojowac skil, kupic PD itp.

Po 3, kij to Was obchodzi ile GF ma zysku, gdyby nie IS nie było by Polskiego Globala...

@Up.

Wyzej ktorzy narzekali na te info, to gracze ktorzy nie potrafia nawet zarabiac, takie nobki... A nobki prawa glosu nie powinni miec. Jeden dzien dropienia i mam PD na 7 dni...

Opublikowano

kompleksy bo spalił riba na +8 ? ja pierdole weź Ty się naucz po polsku mówić. chyba nie wiesz co to kompleksy są. a jak chcecie skonczyc gre bo wam item spalił, to w ogole najlepiej nie zaczynajcie

Opublikowano

Ludzie w metinie coś się dzieje, chcą i pozyskują nowych graczy i dobrze! Zarobić na takie 100 sm to naprawdę max 2 dni roboty a później za to kupujesz np. 2x drop na miesiąc i w ten miesiąc możesz sobie natrzepać tych sm więcej niż na oczy widziałeś, ale dla was to i tak gówno ponieważ dawno temu pewnie wydaliście hajs na metina przestaliście grać i zrozumieliście, że to było głupie.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Jak ktoś chce się szybko rozwinąć i ma "żyłkę" biznesmena to na tym wyjdzie na plus... Nie będzie ISu to nie będzie gry, proste... Jednak moim zdaniem ta gra się wypali za max 3 lata... ;)

Opublikowano

Na moje dobrze. Ktoś kto zarabia ciężko yang i serio nie pakuje w IS ani allegro może sobie pozwolić na to. Taki wysoki lvl, powiedzmy WP ma full is teraz darmowo. No po dwóch tygodniach ciężkiej pracy. ;)

E9mwj60.png
Opublikowano

Po pierwsze, nie dla Supportu i polskich GM tylko dla GF...

Po 2, jest to korzystne dla GF i dla graczy. Gracze maja nowa walute, moga za nia wymieniac stalki i trytony o wiele bezpieczniej. Gracze ktorzy nie korzystaja z IS moga szybciej wyzwojowac skil, kupic PD itp.

Po 3, kij to Was obchodzi ile GF ma zysku, gdyby nie IS nie było by Polskiego Globala...

@Up.

Wyzej ktorzy narzekali na te info, to gracze ktorzy nie potrafia nawet zarabiac, takie nobki... A nobki prawa glosu nie powinni miec. Jeden dzien dropienia i mam PD na 7 dni...

Popieram!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...