Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szczere pytanie o boceniu

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam słyszałem o "sposobach" dzięki którym nie dostaje sie bana . Więc jak nie dostac bana to znaczy czego źle nie robic zeby nie zostac zbanowanym

Wiem ze nie można bocic 24/7 co jeszcze ??

I szczerze pisac nie wysyłajcie linków z tematów pytam sie was .

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Proszę tak działa skrypt na boty

Jak działa AntiBot Script w DarkOrbit

Skrypt sprawdza:

- ile czasu spędziłeś online w ciągu 14 dni

- ile czasu spędziłeś na niewidce w ciągu 14 dni

- przerwy czasowe między zebranymi boxami (dzięki temu mogą stwierdzić że grałeś bez przerwy, bez chodzenia do toalety, itp.)

- całkowity czas spędzony na danej mapie w ciągu 14 dni

Po analizie tych danych mogą stwierdzić ile czasu spędziłeś grając i czy jest to w miarę w granicach możliwości człowieka. Oczywiście sprawdzają także ilość padnięć, ubitych statków, ubitych alienów, zdobytego uri (wydane uri na wyposażenie także liczą!), itp.

Osoby, których prawdopodobieństwo bycia botem jest większe niż 85% dostają bana. Osoby z prawdopodobieństwem od 85% do 50% dostają ostrzeżenie, a reszta może być spokojna. Skrypt wziąłem ze strony kamieniarza!!

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

@up weź wyjdź ... Post skopiowany od kamieniarza z forum do tego już inaczej ten skrypt działa

Jade po wszystkim

ZJEBANE DZIECI OPANOWALY MPC ZEGNAM LESZCZE

Opublikowano

@up weź wyjdź ... Post skopiowany od kamieniarza z forum do tego już inaczej ten skrypt działa

To wiem to co miałem własny skrypt wymyślić ?? jak działa

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

Ciekawe, bocę 24/7, na 4-1, same boxy, zawsze w niewidce, i jakoś w żaden banwave sie nie złapałem.

Jak? Premium, Podwajacz, Pakiet Lojalnościowy :D

Opublikowano

@UP ale co to niby sie chwalicie ?? , Ja sie nie pytałem co wy tam robicie . Dobra więc od 7 do 13 bot a potem samemu xD na innych mapach bic alieny i graczy ;D

PROSZE NIE SPAMIC , TYLKO PISAC NA CO JESZCZE UWAZAC .

175001456602037225492.gif

Opublikowano

@UP ale co to niby sie chwalicie ?? , Ja sie nie pytałem co wy tam robicie . Dobra więc od 7 do 13 bot a potem samemu xD na innych mapach bic alieny i graczy ;D

PROSZE NIE SPAMIC , TYLKO PISAC NA CO JESZCZE UWAZAC .

Chciałeś odpowiedzi, dostałeś ją przynajmniej kilka razy.

Gralla nie ma. Albo płacisz, albo startujesz z nowym kontem (prędzej czy później) ;)

Światem rządzi pieniądz...

Pozdrawiam,

Katarzyna

Opublikowano

Jak skrypt was złapie to żaden pakiet, żadna premka nie pomoże :) u mnie premka, podwajacz, rabat i ban, więc to nie ma znaczenia. Ja teraz od rana do wieczora palladium zbieram i jest narazie spokój

Opublikowano

Jak skrypt was złapie to żaden pakiet, żadna premka nie pomoże :) u mnie premka, podwajacz, rabat i ban, więc to nie ma znaczenia. Ja teraz od rana do wieczora palladium zbieram i jest narazie spokój

To masz prawdopodobnie nieprawdopodobnego pecha - widac, bez czepkaś urodzony ;)

Kłóć się, okradli Cię z pieniędzy za abonament. ;)

Jesteś pierwszą osobą, którą znam, która dostała bana za wpłaty na rzecz BP.

Pozdrawiam,

Katarzyna

Opublikowano

To masz prawdopodobnie nieprawdopodobnego pecha - widac, bez czepkaś urodzony ;)

Kłóć się, okradli Cię z pieniędzy za abonament. ;)

Jesteś pierwszą osobą, którą znam, która dostała bana za wpłaty na rzecz BP.

Pozdrawiam,

Katarzyna

Ja nigdy nic nie kupilem w sklepie BP i jakos lata mi te 6 miesiecy bez warna. Boce 24/7.

45 zeta

Po jakiemu to?

oj tam oj tam , więc trzeba zbierac na podwajacz xD ile on kosztuje . Nie chce mi sie wchodzic na gre bo bot lata ;D

Chyba nie cale 8 zl na tydzien.

Po hujowemu. 45 zł. Lepiej?

Tak, lepiej. Pisze sie chujowemu.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

jest taki program, którego ich system ni chuja nie wyłapie, i nie chodzi o mapę gry,

podpowiedź: sposób stosowany w tibii:)

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...