Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

spec1989

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Przyznaję się, czitowałem tydzień czasu. Dostałem nauczkę za to czego sam nie lubiłem :)

Rozłączenie z grą: wyrzucił Cię PunkBuster.

Podany powód: PunkBuster permanent ban issued on this

Game Server for player 'xxxxxxxxxxxxxxxxxx' ... GLOBAL PunkBuster GUID BAN e6101c00

1. Czy moje konto ze statystykami przepada, można je odzyskać nowym cd-key ?

2. PREMIUM też ma bana czy będę musiał też nowe kupić ?

3. Jak to zrobić jak się jest noobem :) ?

4. Ostatnie, proszę nie pisać komentarzy w stylu Cziter, dobrze Ci, haha, noob bo to już wiem :)

Proszę o pomoc i z góry dziękuje.

Opublikowano

Hmm wydaje mi sie ze konta nie odzyskasz. Masz bana zarowno jak i na bf3 jak i na premium. Pomoze Ci nowy cd-key na NOWYM koncie origin ;)

I chyba logiczne ze jak nowe konto to od nowa ciskamy ;]

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

1. Czy moje konto ze statystykami przepada, można je odzyskać nowym cd-key ? //TO nic nie da, bana masz na konto. statystyk lvla etc. nie odzyskasz :)

2. PREMIUM też ma bana czy będę musiał też nowe kupić ? // Jeżeli chcesz powrócić do gry, musisz kupić WSZYSTKO od nowa. Podstawkę i premium.

3. Jak to zrobić jak się jest noobem :) ? // grać grać i grać! Trening czyni mistrza ;-)

Proszę o pomoc i z góry dziękuje.

Opublikowano

Błagaj support, wciskaj durnoty, spamuj na chacie. Masz 3% na odzyskanie konta. Bajeczki o psach, kolegach, hackerach nic nie dadzą. Wymyśl coś kreatywnego i może odbanują.

Konto jak i wszystko na nim co jet związane z BF3 jest zbanowane.

Opublikowano

Wiem, że to forum o cheatach, ale tak na serio : jaką to daje satysfakcję z gry ? Że siedzisz z X-ray'em i przełazisz z glitchem uzyskując staty 25/2 ? Tak się to kończy, wywaliłeś kasę w błoto (i to sporo zapewne).

/Spam

Googlus

Opublikowano

Dam ci dobrą rade. Jeżeli masz cheatować to zapłać te 40 zł za miecha i graj na hacku od x22.

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

Wydaję mi się że to ty pisałeś do mnie na GG.

Wiec mówię to samo :

Napisano mi w supporcie że nowy cd-key dajesz i stare konto odzyskujesz, napisz tak w przypadku gdy niczego kreatywnego nie wymyślisz, tak jak w/w Googlus

OndteAw.png
Gość malutki688
Opublikowano

Te debile w supporcie pisza rozne rzeczy kolego, nie odzyskasz juz tego konta poprzez zakup keya.

Opublikowano

The supplied GUID has been associated with hacking or interfering with the normal operation of our PunkBuster software and has therefore been compromised resulting in a global ban from PunkBuster enabled game servers. We have no way of knowing who was actually playing with this GUID at the time the violation was triggered. We also have no way to know if the violation was triggered on your specific computer. Our system does not collect personal information and furthermore we have no way to attach a cheat/hack violation to a specific person. This ban will not be lifted as then the person who did trigger the violation would again be able to join PunkBuster Servers using this GUID.

To be clear: we are not saying that you cheated as we have no way to know who triggered the violation. If it is certain that no one playing on your computer ever had a cheat/hack violation triggered by PunkBuster, then your GUID (cdkey and/or game account password) has been stolen by or leaked to someone who has used it on a different computer to trigger the violation. We do not have the means to help you find out who is responsible for compromising your GUID.

Co ja moge zrobic jeszcze ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...