Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem z SponsorPay ( ankiety ) BH

Zdzisalw32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Używam Hide My Ip do zmiany adresu aby pogmerać nieco w sponsorze amerykańskim. I tu natrafiłem na ciekawy kłopot. Nie mogę robić ankiet gdyż dostaję komunikat

"Thank you for your interest in participating in our surveys. Unfortunately we are unable to record your participation in this survey due to one or more of the following reasons (...) "

Zdarza mi się to pierwszy raz ( a kilka razy robiłem ankiety przez różne gry online ). Jest na to jakiś sposób ? Zmieniać ip do skutku ?

( Jeśli zły dział proszę o zamknięcie i/lub wskazanie właściwego tematu )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ankiety rzadko przychodzą, więc wątpie, że coś dostaniesz. Ja robiłem niedawno też parę ankiet i nie dostałem ani fundsa.

Btw, może źle wypełniasz ankiety?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Nie nie nie, nie chodzi o to że nie dostaję fundsów ( za ankiete na PL 7 min dostalem 600 tylko co z tego jak mam 1 dostepna na tydzien ) chodzi o to ze po zmianie proxy, bawieniem się programami itp. dalej na sponsorpay-u US(!) nie moge zrobić ŻADNEJ ankiety bo jesli mi wylosuje jakąś to po kliknięciu mam w.w komunikat . Inaczej mówiąc : jak skuteczniej oszukać system wykrywania ip sponsorpaya ? ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...