Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ronaldo. Zdjęcia za młodu :D <lol2>

Impression.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawi mnie jedno ... dlaczego na 1 zdjęciu w prawym dolnym rogu pisze ''mesut--ozil'' ? :D

@down

Nawet jeśli to dlaczego akurat tak? :D

Bo tak a nie inaczej.

Zresztą to nie może być ozil bo on ma wyczeszczone gały.

@top

GDZIE JEST KURWA ŻEL BETON JA SIE PYTAM !!!

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

już wtedy laluś i pizdeczka, no szkoda że tacy ludzie istnieją

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

już wtedy laluś i pizdeczka, no szkoda że tacy ludzie istnieją

Szkoda że Ty istniejesz -_-

@Top

Te jego kręcone włosy ;D

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Szkoda że Ty istniejesz -_-

@Top

Te jego kręcone włosy ;D

Prawda w oczy kole, dla mnie jest z 20 na liście najlepszych piłkarzy taka prawda że w reprezentacji gówno gra, zachowuję sie jak picuś, maniane odpierdala na każdym kroku, w mediach tylko głośno o tym że Ronaldzio jest smutny JAKIE TO NIESPRAWIEDLIWE. W dodatku psuje naziwsko prawdziwemu Ronaldo - Brazylijczykowi

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

barcelona-06dc7ed8b85e2734bd72058b06bb85a59bd06693.jpg

Tutaj macie Xaviego za młodu, w sumie nie był tak przypałowy jak Ronaldo ;) Ale zęby jak królik (ronaldinho) miał od małego, zarobił kase i wyprostował ;d

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

barcelona-06dc7ed8b85e2734bd72058b06bb85a59bd06693.jpg

Tutaj macie Xaviego za młodu, w sumie nie był tak przypałowy jak Ronaldo ;) Ale zęby jak królik (ronaldinho) miał od małego, zarobił kase i wyprostował ;d

Super. W wieku kiedy ronaldo był młodszy o 19mln euro :)

Opublikowano

Czemu nie wstawiłeś zdjęć Messiego? A no tak zapomniałem był tak mały, że żaden aparat nie był w stanie Go uchwycić. :)

Liliput >.< pod mikroskop trzeba.

@top

No co ;f? Widać, że już od młodych lat dostawał puchary ;P

Opublikowano

Czemu nie wstawiłeś zdjęć Messiego? A no tak zapomniałem był tak mały, że żaden aparat nie był w stanie Go uchwycić. :)

Odpisałbym coś innego, ale pewnie perma dostanę. Gdzieś wspominałeś, że za flame będziesz banować :)

Dobrze, że były tak dobre aparaty które uchwyciły żel Ronaldo :) Messi jest mały? No to nie wiem czy żyjesz w świecie dwumetrowców, ale niski to on nie jest:)

#edit: Wstawiłem Xaviego, bo jestem jego fanem więc nie wiem w czym rzecz. Dla Ciebie Barcelona to tylko Messi? Nie, to nie reprezentacja Portugalii :)

Opublikowano

Odpisałbym coś innego, ale pewnie perma dostanę. Gdzieś wspominałeś, że za flame będziesz banować :)

Dobrze, że były tak dobre aparaty które uchwyciły żel Ronaldo :) Messi jest mały? No to nie wiem czy żyjesz w świecie dwumetrowców, ale niski to on nie jest:)

#edit: Wstawiłem Xaviego, bo jestem jego fanem więc nie wiem w czym rzecz. Dla Ciebie Barcelona to tylko Messi? Nie, to nie reprezentacja Portugalii :)

169 to kurde tak dużo, nie no on jest wysoki... Strasznie wysoki. 169 dla faceta to mało. Przeciętnie jest 185/186. Więc proszę Cię nie gadaj głupot.

Po prostu napisałem tak bo nie lubię takich osób, które naśmiewają się z drugiej a nie zauważają braków u drugiej osoby. Tak jak On wstawił zdjęcia Ronaldo za młodu to mógł też wstawić zdjęcia Messiego za młodu. Pewnie naśmiewać z innych to się każdy potrafi. Ale przyznać do błędu już nie. Taka jest Wasza inteligencja katalońska. Mam jednego kumpla który od lat kibicuje Barcelonie i szanuję Go za to, bo to jedyny którego spotkałem i potrafił porozmawiać ze mną inteligentnie na temat tych dwóch klubów i tych dwóch zawodników, bez żadnych wyzwisk, czy też ubliżania sobie.

Ps jeśli masz dalej snuć tutaj takie wnioski, że dla mnie Barcelona to tylko Messi to lepiej skończ, pokazujesz tylko brak swojej inteligencji. Może i jestem kibicem Realu, ale pewnie wiem więcej o Barcelonie niż większość z Was tych pseduo kibiców Barcelony.

Szanuję prawdziwych kibiców, ale sezonowców nienawidzę.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

I na chuj obrażasz? Wyżej piszesz, że niby szanujesz obydwa kluby a wcześniej obrażasz zawodników Barcelony.

Wstydź się, bo może i nienawidzisz sezonowców, ale sam też nie jesteś prawdziwym kibicem...

Uwierz mi, że Real nie chciał by za kibiców ludzi szkalujących ich przeciwników...

Gratuluje mózgu... Mój post był tylko do pokazania jak zachowują się "kibice" Barcelony, szkalując zawodników Realu jak i cały klub. Nigdy nie szkalowałem i nie będę, w przeciwieństwie do Ciebie, a jak brak Ci argumentów to wyjdź, bo jeszcze bardziej się poniżasz, i staczasz co raz to bardziej na samo dno. RMCF

Tak, oczywiście. Żyjemy w społeczeństwie proroków, gdzie każdy z góry wie, jaki był kontekst twojej wypowiedzi...

Naucz się robić wymówki, a dopiero potem próbuj.

Aha. I nie mów proszę nic o "dnach", głębiej niż ty nie dotrę...

Już tam jesteś :) Każdy rozumny człowiek zrozumiał moją wypowiedź, widać Ty nie należysz do nich :) RMCF

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

GM prowokator i w dodatku spami :)

1xbQbvo.png

Opublikowano

169 to kurde tak dużo, nie no on jest wysoki... Strasznie wysoki. 169 dla faceta to mało. Przeciętnie jest 185/186. Więc proszę Cię nie gadaj głupot.

Po prostu napisałem tak bo nie lubię takich osób, które naśmiewają się z drugiej a nie zauważają braków u drugiej osoby. Tak jak On wstawił zdjęcia Ronaldo za młodu to mógł też wstawić zdjęcia Messiego za młodu. Pewnie naśmiewać z innych to się każdy potrafi. Ale przyznać do błędu już nie. Taka jest Wasza inteligencja katalońska. Mam jednego kumpla który od lat kibicuje Barcelonie i szanuję Go za to, bo to jedyny którego spotkałem i potrafił porozmawiać ze mną inteligentnie na temat tych dwóch klubów i tych dwóch zawodników, bez żadnych wyzwisk, czy też ubliżania sobie.

Ps jeśli masz dalej snuć tutaj takie wnioski, że dla mnie Barcelona to tylko Messi to lepiej skończ, pokazujesz tylko brak swojej inteligencji. Może i jestem kibicem Realu, ale pewnie wiem więcej o Barcelonie niż większość z Was tych pseduo kibiców Barcelony.

Co ty do mnie dajesz? Czy to że Messi ma 170cm wzrostu to jest moja wina? Mój błąd? Jeju, też nie ma sensu to co Ty teraz napisałeś. Na pomarańczowo - końcówka, katalońska - obrażasz nas, kibiców więc kto tutaj gada głupoty że nie obraża drużyny i kibiców.

PS po co ta końcówka? To nie ma nic wspólnego z tematem.

Opublikowano

Flame ,ale ok. Niski wzrost to powód do upokarzania ? TO jest wada genetyczna wiesz ? Nie miał na to wpływu ,a nawet z chorobą osiągnął więcej niż Ty przez 2000 lat w Polsce. Widocznie sam masz jakieś kompleksy na temat wzrostu skoro to jest dla Ciebie powód do naśmiewania. Gardzę takimi ; )

Piszesz o tym że sami nie przyznamy się do błędu i ,że mamy samych sezonowców. To dlaczego nie napiszesz o wielkich tranferach realu ? Gdzie wcześniej na mecz stadion był zapełniony 2/4-3/4 a teraz pełny na samo "zaprezentowanie" Ronaldo ? Benzema,Ozil,Khedira można dalej wymieniać. Czemu do tego się nie przyznasz i o tym pierw nie napiszesz ? Bo jesteś hipokrytą ot co.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...