Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Dzisiejsza Rotacja

pawix245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też main accem mam wszystkie x_x kiepska, ale za to jak ktoś chce sobie na low lvl pocisnąć to idealna ;) Pickujesz jaxa / mfke i wygrywasz.

Gold Member

nvm

Opublikowano

A ja moge prosić o DOBRE buildy dla tych championów ? :D

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Ehh ogólnie coraz więcej ludzi gra jax'em (mój main champ), teraz jest jeszcze rotacja to już wgl. Kiedyś nie był taki popularny i praktycznie tylko ja nim grałem xD No może raz na tydzień było widać a teraz w co drugiej grze jest prawie ....

Opublikowano

Mogliby dać Ziggsa lub Fizza wkońu.

Ostatnio był Twisted a według mnie nie jest świetym champem.

Zilean - tylko early. Poźniej tylko ulti.

Morgana :3

MF - dopiero co była -.-

Blitz - ciekawe ,ciekawe. Już widzę jak dzieci bo pickują bo chcą być "pro" i próbują łapać miniony xD

Soraka - SORAKA OP!!! :D

Amumu - jungla ,tank :) Fajny pick.

Udyr - fajna jungla

WW- dobry jungler

Jax - wątpię ,że ktoś nim będzie ogarniał na low.

Rotacja mogła by być 100 razy lepsza

Opublikowano

ale w sumie w poprzedniej rotacji mielismy pełno champow za 6300, wiec pewnie dlatego teraz takie ,, gówniane ,, postacie a tak serio to takie ktore kazdy ma:D

podoba mi sie jedynie blitz , reszte mam

Opublikowano

Blitz - ciekawe ,ciekawe. Już widzę jak dzieci bo pickują bo chcą być "pro" i próbują łapać miniony xD

Jax - wątpię ,że ktoś nim będzie ogarniał na low.

Żal mi twoich tekstów... Czemu niby jaxem nie mogą ogarniać ? :O

A blitz to bardzo dobry pick i wcale nie czeba być 340194k elo jak ty żeby dobrze grabować...

Gold Member

nvm

Opublikowano

Czemu niby jaxa nie ogarniać?Co on ma rzuci sie z Q ,walnie z W ,zestunuje E i czasem użyje ulta co w tym trudnego?

A co do rotacji może wkońcu dadzą np. Yorica,Nautiliusa i GP.Wciągle ta miss i caitlyn...

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Żal mi twoich tekstów... Czemu niby jaxem nie mogą ogarniać ? :O

A blitz to bardzo dobry pick i wcale nie czeba być 340194k elo jak ty żeby dobrze grabować...

To mówi samo za siebie kogo mi tutaj żal .. :)

Co do rotacji , brak słów..

@up

Do kolegi powyżej , czy ja dobrze widze ?

- Nie ogarniają bo budują trinity , mam nadzieje że nie mówisz o jaxie - bo dla twojej świętej wiadomości : Jax jest jak najbardziej postacią hybrydową i trinity to na jaxie raczej main item. :unsure:

Opublikowano

MF'ka była 2-3 tygodnie temu. Ta rotacja to jakaś parodia.

Caitlyn , Graves , MF , Annie , Alistar , Amummu non stop praktycznie co rotacje OMG !

Bez_nazwy-3QA3Ls.png

By IndienPz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...