Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disordermt2

Pwner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początek chciałbym przeprosić wszystkich graczy za to co sie dzialo ostatnimi czasy(crashowanie sie bazy min.) i mamy nadzieje , że takie coś już nie nastąpi.

Strona:

www.disordermt2.ugu.pl

Ranking:

www.dismt2.xaa.pl/ranking.php

Regulamin:

www.dismt2.xaa.pl

GamePlay:

http://www.youtube.com/watch?v=EKLUBAtzaEQ

Raty:

Drop i yang: 1000%

Exp: 500%

Serwer bez hamachi.

Zapraszam do gry ;]

Przepraszam za 2 strony ale wszystko bedzie zlozone :P bo te 2 na xaa.pl sa probne.

31436.png
Opublikowano

jak daje rejestracja to zawsze jest blad...

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Reg nie działa.

Przepisuję obrazki , robie spolszczenia oraz pomagam. Nie oczekuję 5* wystarczy , że podziękujesz.

我喜欢煎饼. 我玩波兰服务器. 有时,在私下进行。

Expie na warnach od Mou. :D

Opublikowano

Mi nie działa :/. SS:

http://i34.tinypic.com/2rf7lfn.jpg

. Nie wiesz może w czym leży problem?

Przepisuję obrazki , robie spolszczenia oraz pomagam. Nie oczekuję 5* wystarczy , że podziękujesz.

Opublikowano

jak moj komp nie jest wlaczony rejestracja nie dziala, a kiedy moj komp jest wlaczony lub nie? mozna to latwy zobaczyc, na glownej stronie jest status servera, jesli logowanie jest OFF wtedy ani IS ani reg nie bedzie dzialac ;d

brak ;<

Opublikowano

To jest link do reje:

http://86.152.180.12:8080/

Ale reje i tak off ;/

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Ten serwer to jeden wielki zal nie polecam ! Otuz tłumacze dlaczego.No wiec tak w serwerze sa zasady od 40lvl macie konia bojowego a od 80macie militara.Gdy wbilem 80 napisalem do gm ze chce milita bo wbilem 80 nic nie odpisal,pużniej napisalem na chacie i po chwili stracilem konia bojowego.Spytalem sie gma o co mu chodzi ze ja tylko konia chce a ten mnie zbanowal .Koles widocznie ma 10lat serwermoze i dobry ale opiekun beznadziejny.

Opublikowano

Aktualności

Wczoraj wieczorem ktoś włamał sie do bazy danych i usunął wszystkie konta. Postaramy się to wynagrodzić.

Zespół Disordermt2

oplaca sie grac ? ktos sie wlamal 1 raz wlamie sie i 2 co za problem .. ? pogra sie troszke zrobi eq a tu nagle niema konta zostalo usuniete ^^

u1u1 K2Exar (BM) 99 lvl
longjuYT2 K2Exar (Body) 93 lvl

Opublikowano

Pwner teraz dopisz w temacie ze mh niedozwolone bo na starym to chamstwo z tym bylo.Zadnego info o tym a na innych serwach pisali czy dozwolone.Ja 1 raz lece na mh i ga do mnie "Ban Mh"

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

reje nie dziala bo nie umiecie na strone wejsc. reje to nie IP tylko to na ugu omg. Co do Przystojniaka, nie mow ze tylko2 razy sie pytales, spamowales co 15 sekund "gm daj militara"...

http://www.disordermt2.ugu.pl/regist.php

31436.png
Opublikowano

Tyle , że nie ma reje na ugu. Próbowałem z twoją końcówką reigst nie działa. Próbowałem także z regist też nie działa. Zrób coś z tym.

Opublikowano
Ten serwer to jeden wielki zal nie polecam ! Otuz tłumacze dlaczego.No wiec tak w serwerze sa zasady od 40lvl macie konia bojowego a od 80macie militara.Gdy wbilem 80 napisalem do gm ze chce milita bo wbilem 80 nic nie odpisal,pużniej napisalem na chacie i po chwili stracilem konia bojowego.Spytalem sie gma o co mu chodzi ze ja tylko konia chce a ten mnie zbanowal .Koles widocznie ma 10lat serwermoze i dobry ale opiekun beznadziejny.

@EDIT

2q1cbxx.gif

brown.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...