Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ambitnych administratorów

Davidx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jestem założycielem upadłego prawie rok temu projektu Minecraft Polska (minecraft.com.pl), być może ktoś jeszcze mnie kojarzy. ; )

Postanowiłem się zabrać za nowy projekt, odbudować serwery które były kiedyś jednymi z najlepszych. W nowy projekt wkładam swoją wiedze na temat programowania, obsługi serwerów dedykowanych jak i gwarantuje iż cały projekt będzie posiadał mocne zaplecze techniczne. Nie będę się bezsensownie rozpisywał, bo to tylko ogłoszenie/propozycja współpracy, nie prezentacja/zapowiedź serwera. Obecnie od zainteresowanych dołączeniem do projektu wymagam niewiele, bo tylko to jest mi potrzebne, mianowicie chodzi mi o konkretne reklamy w dowolnej formie, np. kanał yt. Źródła przez które projekt byłby reklamowany muszą już istnieć jakiś okres czasu, np. w przypadku kanału yt, nie chce otrzymywać propozycji współpracy gdy ktoś posiada 1000 subskrybentów... minimalny wiek to 15 lat, premium. Oczekuje profesjonalnego podejścia do reaktywacji profesjonalnego projektu.

Kontakt gadu-gadu: 8826613 (niewidoczny)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...