Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Telefon do 300 zł - dotykowy, android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Samsunga Galaxy Mini, na abonament z plusa. 30 zł na 4 lata ;/ 1500 zł ja zapłace, a na allegro NOWY kosztuje prawie 400 zł ... ;p Naprawde polecam, nie zacina się, wszystkie gry chodzą, głośny. Najtańszy SZAMSUNG na allegro - http://allegro.pl/samsung-s5570-galaxy-mini-najlepsza-oferta-sklep-i2625641289.html

. .

Opublikowano

Galaxy gio, ace. Mozesz dozbierac do 500zl i kupic uzywanego SE live. Bardzo dobry stosunek ceny do podzespolow i bije wszyskie samsungi galaxy mini, ace, gio itp na glowe.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Bywalec
Opublikowano

Szczerze mówiąc, gdybym ja prywatnie dostał jako prezent na urodziny jakiś "dupny" telefonik to bym się zawiódł ;c.

Kup mu/jej coś lepszego lub innego,a tańszego.

Za 400/500zł dobrego Samsunga nie kupisz, tutaj proponuję Ci coś od HTC m.in. HTC Wildfire S.

Opublikowano

Ja proponuje se x8 mam juz od dluzszego czasu i jestem zadowolony . Teraz sie przezuce na x10. A jak chcesz cos naprawde dobrego z androidem to jak dla mnie cos z sasmungow . Na se sie zawiodlem.Dobry jest tez wave 3 ;p

BUM

Opublikowano

Ja polecę ci samsung'a galaxy young.Young'a sam mam i jest dobry jeśli chcesz pograć w proste gierki i posurfować na necie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...